anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De fiecare dta cand incerca sa bage mana in pantalonii mei nu il las pentru ca eu ma umezesc foarte tare si imi e rusine. adica e normal?, pentru ca eu am sentimentul ca numai eu patesc asta.

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E firesc sa te umezesti daca iti place si te excita apropierea si atingerile lui! Dar asta ar trebui sa se intample in cadrul Petting-ului, nu oriunde! In locuri relativ publice, si daca te ia in brate si te apasa de fund ca sa il simti excitat, e suficient ca sa te exciti! Nu numai tu patesti asta, ci e semn ca vaginul tau functioneaza normal, si glandele secretoare specifice isi fac datoria! Daca ajungeti si la Petting, nu cumva sa nu va spalati foarte bine pe maini inainte!

| Debb a răspuns:

Lui ii place acest lucru. Il excita faptul ca esti fierbinte, umeda...

| valThina a răspuns:

Da e normal happy inseamna ca t lubrifiezitongue sunt fete care nu s uda si apeleaza la lubrifiant.
daca nu te-ai lubrifia actul sexual poate sa fie dureroshappy.

| Cretaker a răspuns:

E foarte normal.

I mean, anormal.

da.

| InoTkd95 a răspuns:

Stay linistita, nu esti singura. Nu ai de ce sa te rusinezi, cred ca baiatul se si asteapta ca tu sa fii umeda. Este ceva normal atunci cand simti o placere, cand te exciti. Ai grija ca daca iti baga mana in pantaloni e posibil sa ajungeti la altele asa ca atentie!winking:* Ai grija de tine! :*

| DoarImpreuna a răspuns:

Pai nu, nu e normal. Nu e normal deloc.

Ce sa caute mana lui in pantalonii tai?winking

| AnduZy a răspuns:

Eu cred ca e normal.am mai auzit fete si sunt multe.nu trebuie sa te sperii din aceasta cauza, stai linistita. Pupichappy:*

| Dreamin a răspuns:

E foarte normal stai linistita :* el din contra se excita cand vede ca tu esti umda ii da o senzatiede placere big grin.Cand ai sa iti incepi viata sexuala o sa fie fondamentala acesta umezeala ca sa poata intra penisul in vagin! Multe fete nu se umezesc si folosec uleiuri speciale.Ar trebuii sa fii madra de asta happy Mai uitate pe google daca esti nesigura pe unele chestii.