| historicaldate a întrebat:

De ieri am o durere suparatoare la testiculul stang. mai ales a locului unde venele il vascularizeaza. ceva de genu
Dar nu stiu din ce cauza. totul a inceput dupa o nevinovata masturbare... sper sa nu fie ceva rau.

Imi puteti spune daca e ceva grav, sau cel putin daca am de ce ma teme? Memtionez ca am 14 ani si va rog sa-mi tratati problema cu seriozitate! Multumesc.

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Vezi sa nu fie doamne fereste vreo hernie. mai bine du-te la doctor.iti dai seama ca nu iti putem spune noi ce poate fi.Bafta

| Komododragosh a răspuns:

Nu sunt sigur ce poate fi, poate te-ai lovit fara sa vrei acolo sau poate ai o forma de hernie. Du-te la doctor cel mai bine, ca sa fii sigur, nu suntem doctori din pacate ca sa ne dam seama ce ai si nici nu am trecut multi prin asta.

| Voledar a răspuns:

Calmeaza-te...probabil cand o sa citesti asta deja ti-a trecaut... daca nu a trecut du-te la doctor sa te castreze sau stai acasa si mori(glumeam, doar du-te la doctor)

| Bogdan1o a răspuns:

Daca durerea persista mai mult timp, ar fi bine sa mergi la un urolog
asta unseamna cateva zile, e posibil sa te doara doar pentru ca ti-ai facut laba si te-ai lovit la testicul, cum ai datwinking
si eu am patit asa de cateva ori si mi-a trecut durerea
dar, repet, daca durerea tine mai multe zile, mergi la doctor