anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De jumatate de an tot ii dau semne unei persoane ca imi place de ea happy Si imi place mult, intelegeti voi, dar nu pare sa fi inteles nimic si unele sunt chiar foarte evidente... Persoana aia oare sa fie chiar asa de proasta? Sau nu vrea dar totusi nu ar vrea sa ma opresc... Eu nu mai inteleg nimic! SI deja am cheltuit vreo 200 lei aiurea. Asta mai mult in ultima vreme cand fac tot posibilul sa observe. Si sa ii spun in fata, nah, NU!

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Am si eu o intrebare:
E asa greu sa ii zici: Draga... eu sunt indragostit de tine. (stiu ca ai mentionat ca i-ai zis ca o placi, dar nu strica sa o zici direct)

Desi, din moment ce i-ai zis ca o placi cel mai probabil (sa nu zic sigur) stie despre ce e vorba, dar poate nu e destul de sigura sau doar se distreaza. (e placut sa stii ca ai pe cineva acolo)
Pur si simplu spune-i direct.

Ca o idee off: De ceva vreme m-am cam (adica rau) indragostit si eu...si imi cam e frica sa ii spun in fata.
Am certitudinea ca nu ma place (nu mi-a zis ca nu ma place, dar nu pare sa ma placa).
Ideea, e ca eu inteleg de ce nu ii zic (nu prea vreau sa mi se afirme certitudinea, stiu ca suna ciudat). Totusi, daca pare ca te place tu de ce nu ii zici direct?

| anonim_4396 explică (pentru ZambetulNebuniei):

Da-o-n Frantza... Ca era cam prostuta, rau de tot laughing

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar arata bine?

Pai iti dai seama happy Ca nu ma uitam la ea laughing. Am ajuns sa cred ca si frumos si destept... nu se poate laughing. Stii totusi ce am observat? Cei mai frumos baieti din scoala sunt gay, si cele mai frumoase fete sunt bi. Foarte ciudat. Poate la liceu nu va fi asa.

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)
Eu nu vad ceva rau la fetele bi, dar totusi cred ca ai tu niste colegi (baieti) mai "deosebiti'.laughing))
La mine (in liceu) majoritatea (nu toti) au orientari normale.

Nah. laughing Ce sa faci. Fiecare cu ce-i placewinking

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este timpul să porți o discuție deschisă privind situația dată.
Curaj!
Pa, pa.

| Ofiintă a răspuns:

Depinde ce fel de semne, daca aceea fata si-a dat sau nu seama de faptul ca tu o placi!
Si ar fi bine sa vobesti cu ea, s-o inviti undeva si sa-i marturisesti sentimentele tale, esti baiat, fii barbat si fa tu primul pas!
Sincer, te asteptai de la ea sa faca primul pas?laughing

| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Pai l-am facut (primul pas)... Nu foarte subtil dar nici nu i-am spus in fata: Te plac de mor! laughing Si pare sa ii placa in unele zile dar in altele nu (e ca vremea). Semne nu ii mai dau... decat unul: ***

| sayWhaaat a răspuns:

Da, asa am zis si eu, ca nu observa...
Uite, a observat de mult intentiile tale, dar nu este interesata de tine, este destul de evident.
Singurul lucru care il mai poti face acum este sa-ti calci pe orgoliul de mascul si sa-i spui in fata ceea ce simti pentru ea, insa cheia este ca trebuie macar sa pari tare si sigur pe tine, chiar daca in realitate poate nu e asa. De asemenea, nu-ti face multe sperante, pentru ca sunt sanse minime sa fiti impreuna.
Poti face asta, sau bineinteles sa pleci de acum cu coada intre picioare, la alta ****, decizia ta.
Multa bafta!

| anonim_4396 explică (pentru sayWhaaat):

Mama... laughing M-am simtit ca intr-un documentar despre imperechere laughing Trateaza mai uman subiectul si afla ca se poarta cat se poate de frumos si cateodata tandru si putin romantic cu mine dar cand ii spui pe sleau ca imi place de ea crede ca ma refer la altceva decat

| sayWhaaat a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ne-ai detaliat deloc subiectul, nu am eu de unde sa ghicesc cum se comporta ea.

| anonim_4396 explică (pentru sayWhaaat):

Nu te-am pus eu sa raspunzi daca ti se pare ca nu am dat detalii. Oricum s-au clarificat lucrurile. Eu am vrut sa subliniez ca a fost putin amuzant raspunsul si destul de bunwinking

| elComandantee a răspuns:

Vrei să aflii multe dar nu comunici.
Nu se poate.

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Poate pur si simplu nu te place... daca vezi ca tot nu merge atunci gasesti alta.SUCCEShappy

| anonim_4396 explică (pentru cristinicadulcica18):

In unele zile cred si eu ca nu ma place si in alte zile spui ca e in limba rau dupa mine. Nu ma poate folosi deloc pentru ca nu prea ii ofer niciun avantaj laughing In ultima vreme doar am exagerat cu... semnele, dar in final cred ca ii mai arat un singur semn: ***

| opreaviki98 a răspuns (pentru anonim_4396):

***= mwe laughing)))

| anonim_4396 explică (pentru opreaviki98):

Da... a dracului TPU nu ma lasa sa arat semnele care i le-am aratat ei laughing

| PikaPiku a răspuns:

Poate ca acea persoana si-a dat seama, dar nu vrea sa raspunda intentiilor tale, sau... poate chiar nu intelege ceea ce tu iti doresti.
Sau crezi tu ca o face ca sa profite de tine? Nu ar fi imposibil.
Probabil cel mai bun raspuns este acela de care fugi tu: sa ii spui in fata.

| Nikoleee a răspuns:

E simplu.ori fata aceea este o curva si nu vrea nimic cu tine dar ii convine sa aiba un catelus dupa fusta eilaughing ori ii este rusine sa-ti spuna ca si-a dat seama :* Iar daca semnele nu sunt atat de evidente precum le vezi tu. posibil sa te considere decat un foarte bun prieten, ceea ce nu te avantajeaza.

| anonim_4396 explică (pentru Nikoleee):

Prea multa tandrete cateodata din partea ei. Cred de multe ori ca e o vaca proasta pentru ca are zile cand ne purtam aman2 ca 2 porumbei laughing dar cateodata spui ca e nebuna!

| opreaviki98 a răspuns:

Incearca cumva sa o inviti la un suc, ceva si spune-i ca o simpatizezi inainte sa pleci de langa acea persoana.
Ps:cred ca nu a dat niciun emn deoarece ori e rusinoasa ori te vede ca pe un simplu prieten ori persoana respectiva nu si-a dat seama

| anonim_4396 explică (pentru opreaviki98):

I-am spus si i-am tot spus de toate si chiar evident rau de tot, Dar nimic... Cred ca ii spune in fata... Doar nu e proasta, nu? laughing