| Adi_David_2001 a întrebat:

De la câte săptămâni, luni, ani de relație poți sa ii spui partenerei sa faceți sex?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Tu esti ala din poza? Sper ca e poza de vreo 12 ani facuta.

Ce va mai place voua sa transformati natura in corporatie. "Sa ii spui", "sa stabiliti", "sa programati".
Prietene, totul decurge de la sine, nu trebuie spus nimic, nu trebuie programat nimic.
Dar, daca ea "decurge" in primele doua saptamani, sa stii ca e #curwa pur sange, deci sa te astepti la un comportament caracteristic. Din cocosh nu faci gaina, nici din curva gospodina, asta e clar.

| Yui666 a răspuns (pentru Plato):

Am vazut ce comentari ai mai dat si vad ca ai un vocabular putin prea colorat si am impresia ca esti putin prea inchis la minte. Te rog sa mi spui si mie definitia de la cuvantul "curva" si daca nu stii sa mi l spui atunci ar fi bine sa cauti si sa vezi SI SA NU MAI FOLOSESTI CUVANTUL ASTA GRESIT.

| Adi_David_2001 explică (pentru Plato):

Nu sunt eu cel din poza, e mai de demult dar am înțeles care e faza happy

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta nu se spune se simt, tu stai cu ea doar pentru sex?

| Andreeush a răspuns:

Asta ține de parteneri, nu este o data limită.

| Holiday a răspuns:

Cu cat ii spui mai repede, cu atat faci mai repede. Asta e clar. Indiferent de tipul de femeie. Diferenta, in functie de fiecare, se face doar in felul in care trebuie sa ii spui. Restu-i poezie.

| Sofer a răspuns:

Nu se spune asta, prin atingeri saruturi ii vine pofta. La mine dupa doua luni a inceput actiunea.

| alina2k18 a răspuns:

Dupa minim 2 aniwinking laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Dupa minim 2 ani... si jumatate. thinking laughing

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Stabiliti impreuna momentul, nu exista un timp anume.

| GouDidodino a răspuns:

Poti sa-i spui din prima zi

| UserulAnonim a răspuns:

In momentul in care amandoi simtiti emotia, va cititi in priviri si stiti ca vreti amandoi sa faceti asta. Se cheama a face sex cu consimtamantul ambilor parteneri.

| Maia55 a răspuns:

Nu exista un număr. Trebuie sa simțiți amândoi ca doriți sa faceți asta. Dar desigur nu cred ca e ok din prima săptămână, mai întâi trebuie sa va cunoașteți destul de bine, sa fiți apropiați și sa țineți unul la altul. Pentru ca altfel va fi doar simplu sex, nu dragoste.

| BravoJohn69 a răspuns:

Cat mai rapid sau acum?

| Adriann92 a răspuns:

3-4