| Alexandra2136584 a întrebat:

De la cați ani ar trebui sa știe copiii despre sex cum se face?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand ii loveste pubertatea
atunci e momentul sa inteleaga cel mai bine ce se intampla cu corpul lor

| Violleta2022 a răspuns:

Pe la 12-13 ani se invata, de altfel in clasa a VII-a, la ora de biologia se preda lectie speciala despre reproducerea umana (explicand fenomentul de unire a ovulului feminin cu spermazoidul masculin, producand fecundarea ovulului, asta fiind deja prima lectie speciala despre "sex".
Parintii pot face asta mai devreme, acasa, explicandu-le copiilor inca de cand sunt mai mici, in special celor care merg la gradnita sau au frati si surori mai mari, de ce organele sexuale sunt diferite la baietel si fetita samd.
Copii pe la 9- 10 ani stiu deja ca nu mai exista barza si copilul creste in burtica mamei samd.

| Madaxo97 a răspuns:

În jur de 12 ani, poate și mai devreme pentru fete,(să fie informate, nu să și facă sex de la această vârstă)să stie riscurile, despre concepție, contracepție, consimțământ mai ales, și tot ce implica un act sexual, pentru a înțelege gravitatea situației și a nu se juca cu focul, multe o fac și de la 12 ani dintr-o joacă și se trezesc gravide, trebuie să știe ce presupune si urmările unui act sexual de la vârste cât mai fragede.

| Miruna333 a răspuns:

11-12 ani, iar cand sunt mai mici, informatii scurte si simplificate, fara barza sau alte prostii

| 1onurSimion a răspuns:

Păi ar trebuie să știe de la vârsta de 12 sau 13 ani atunci sănt în pericolul cel mai mare și dezinformare eu cred ca ar trebui obligatorii introdus în școlile de stata publice educație sexuale cu niște profesori care se implică în educația coplior și informarea copiilor în educația sexuale pentru nu a ajunge racolați pentru nu a ajunge abuzați pentru nu a ajunge pe mâinile la pedofili la nenorociți cu cât știe un copil educația sexuala pe calea sănătosă pe calea frumos să fie învățat educată cu atâta acel copil previne orice risc de bat jocoră umilință și orice boală transmisibila sexuala când vor ajunge bine înțeles acei copii mari adulți vor sa ca au avut profesorii pe care iau prevenit și educat în privința educației sexuale pe calea cea bună și sănătosă pentru viața lor pentru sănătate lor și binele lor acelor copiii.

Educația sexuală pentru copii în privință educație și sănătate și vieți lor este unul din cele mai importante educați în privința copiilor tinerilor Adolescenților minorilor chiar și din păcate multor A
adulți pe care nu au avut parte de nicio educație in privința educație sexuale care pot preveni bolile cu transmisiile sexuale de tot felul fiindcă sănt cel puțin 10 boli transmisibile sexuale SIFILIS SIDA CANCER încă cel puțin 10 boli incurabile pentru viața căruia om de pe Pământul ăsta nu este de jocă și de glumit cu așa ceva.

Doamne Dumnezeule ferește nimeni sa nu ajungă în situația aia.

| mont a răspuns:

Cel mai bine ar fi niciodată, dar din păcate nu e posibil.

| simplaexistenta a răspuns:

De la 12 in sus, zic eu. Oricum se invata la scoala in clasa a 7a

| JohnnydeFeer a răspuns:

16-17-18

| GirthD a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu prea de mici, un 13 asa notiuni de baza si pe urma dupa 14 15.

| GirthD a răspuns:

De la 21

| UnulSimplu312 a răspuns:

11 ani, dar cel mai bine ar fi sa existe o dezvăluire treptata astfel în cat copilul sa crească fără anumite percepții greșite despre sex

| Maeriem a răspuns:

De la 10 ani.

| Marriem a răspuns:

10.

Întrebări similare