| Andrei1859 a întrebat:

De la cati ani poti cumpara prezervative?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, nu exista limita de varsta sa poti cumpara prezervative.
Dar nu te sfatuiesc sa te duci cand esti micut sa cumperi asa ceva, ca rade vanzatoare de tine si ai toate sansele sa te intrebe la ce folosesti baloanele alea, ca-s cam scumpe ca sa te joci cu ele.
Stiu ca nu-i normal, dar mai sunt si farmacisti care trateaza copii diferit. Imi aduc aminte ca si azi, cand varu-meu a venit suparat foc, ca la 15 ani si s-a dus sa cumpere prezervative si farmacista i-a ras in nas, spunandu-i ca, inca nu are la ce le folosii el si sa se intoarca peste cativa ani, cand mai creste.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista nicio limitare de varsta. Poti cumpara prezervative si la varsta de 6-7 ani ca sa-ti confectionezi o prastie....SUPER. Sau de ce nu sa-ti faci niste.....bombe cu apa. laughing SanatatE!

| mihai69 a răspuns:

De la ceva mai mult de doi ani, ca să poți fi în stare să vorbești inteligibil și să ceri ceva în schimbul unei bancnote.
Dacă mergi la supermarket nu te întreabă nici naiba de ce le cumperi și la ce-ți trebuie.

| Emilian65 a răspuns:

Daca cumperi de la supermarketuri, poti cumpara de la orice varsta.

| Andrei1859 explică:

Dacă ma intreaba farmacistul ce fac cu el?

| Andrei1859 explică:

Si daca ma intreaba farmacistul ce fac cu el?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Andrei1859):

Faci prastie pentru vrabii!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Andrei1859):

Ii spui ca vrei sa e spargi cu acul si apoi sa le asezi printre celelalte pe care urmeaza sa le foloseasca parintii in speranta ca barza iti va aduce ori un fratior ori o surioara. happy

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Andrei1859):

Faci baloane cu el.

| suntserios a răspuns (pentru Andrei1859):

Zii ca il pui peste un pepene in frigider sa nu se vejtezeasca

Întrebări similare