| rossCopperman a întrebat:

De la cati ani poti sa iti pui pierce? Eu am 13 ani. Oare pot sa imi fac?

Răspuns Câştigător
| Luvly a răspuns:

Hey!
Da, poti sa iti pui piercing big grin
Si eu am 13 ani, si acum 4 zile am fost la salon cu mama mea si mi-am dat piercing in limba.
Tatuaj mi-se pare ca trebuie sa ai 14 ani big grin.
De preferat sa nu te duci pe la unu' si altul ca stie sa faca piercinguri oh go on. se pot intampina infectii urate.
Si mi-am facut si eu la 12 ani singura piercing in buza (si acum il am) big grin desi sitam ca nu e bine, acum prefer sa ma duc la salon.Dau un banut in plus dar se merita!happy
Pa, pa.

| ManeaTatiana a răspuns (pentru Luvly):

La cine ai fost?

| ManeaTatiana a răspuns (pentru Luvly):

La cine ai fost? I mean ma refer dacă cineva a mers, unde a mers

10 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Dacă părinţii tăi îţi dau voie să îţi pui un piercing atunci poţi şi la vârstă asta.

| WooLove a răspuns:

E free acum. nu mai asculta de mama si tata fa ce vrei... du-te animatoare ale alea =D

| unione a răspuns:

Poti,poti,dar intr-un salon, altfel risti sa se infecteze urat

| addalecsandra a răspuns:

Poti sa-ti pui daca gasesti vreun prieten sa iti dea gaura sau sa ti-o faci singur/a dar trebuie sa ai mare grija cu infectiile, sunt si saloane unde pun fara acorduri de la parinti si neinsotit/a sunt ina foarte rare si destul de jegoase, eu zic sa mai astepti pana sa iti pui pierce sau daca vrei neaparat discuta cu mama ta sau daca ai frate sora mai mare peste 18 ani sa mearga cu tine:*. funda?

| MeGustaaaaa a răspuns:

Fata vezi-ti de scoala lasa pirsingurile!

| WeaponGirl a răspuns:

Sub 18 ani, poti sa-ti faci doar daca esti insotita de unu din parinti big grin

| valentina345 a răspuns:

In primul rand esti sigura ca vrei pierce? pei la 13 ani nu prea cred ca poti sa-ti pui pierce, mi se pare ca de la 15 sau 16 in colo si eu voiam sa-mi pun o data pierce, dar am auzit multe intamplari neplacute din care persoanele respective au facut infectii foarte urate din cauza pirsurilor! asa ca gandeste-te bine.

| Roxy_9585 a răspuns:

Da, o colega si-a pus de la 11 ani pierce in nas