| spawni a întrebat:

De la ce varsat poti incepe viata sexuala?

10 răspunsuri:
| Ellenna a răspuns:

Nu exista o varsta la care sa iti incepi viata sexuala. Atunci cand simti ca ai gasit persoana potrivita, ai o relatie de ceva timp cu el/ea si stii ca tine la tine sincer de ce sa nu faci si acest pas?! Daca, insa, ai suspiciuni in legatura cu sentimentele lui/ei sau nu te simti pregatit/a.mai bine ai mai astepta o perioada happy

| lplostonyou a răspuns:

Mai draga varsat prima data invata sa vorbesti cat de cat corect si dupa aceea sa gusti viata sexuala, stii macar ce e un prezervativ?

| FucktheSystem a răspuns:

De la 1 lună în sus.

| ingerashhhh a răspuns:

IN momentul in care te simti pregatit(a) si moral si fizic,adica nu inseamna doar sa te impaci gandul ca uite de maine incep viata sexuala si sa nu poti face nimic,conteaza si constiinta sa realizeze cand e momentul potrivit,dar si fizic sa fii pregatit(a).In general eu cred ca dupa majorat,atunci cand ai un partener(a) stabil(a) atunci e momentul, viata sexuala e ceva important si nu culci cu cine iti pica ci cu cineva care merita si e stabil, sa nu apara tot felul de boli sau alte chestii.Bafta pa pa

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

De la 17.18 ani e recomandat dar ti- icnepi cand esti tu pregatit.

| Dean1996 a răspuns:

Cand simti tu ca esti pregatit, dar din punct de vedere medical este bine dupa 18 ani, cand toate organele sunt dezvoltate [inclusiv cele sexuale dar si mintea].

| Dddeeaaa a răspuns:

Din punct de vedere medicinal viața sexuală se începe la vârsta de 18 ani in sus, dar din pct de vedere al adolescenților viața sexuală o poți începe cănd vrei!
Dar mai este o chestie... Dacă simți că e persoana potrivită, că te iubește, că-l iubești, că vă doriți acel lucru și că ați avut o relație destul de lungă durată...fă-o nu zic nubig grin. Dar să știi că până la vîrsta de 18 ani în sus organele nu îți sunt dezvoltate ft. bine!:-s
Succes`!kiss

| Anonim106 a răspuns:

Hmm. cand sti tu ca esti pregatit/a. adica sa ai incredere in persoana de langa tine si sa stii ca te iubeste. eu am inceput la 15 ani. si acum m-am desp de "el". da' nu regret nimic

| Mella311 a răspuns:

Poti incepe viata sexuala atunci cand simti ca esti pregatit\a cu adevarat, ca dupa, sa nu ai regrete...winking :* dar cati ani ai? ( de curiozitate)

| Crina_8240 a răspuns:

De la cat vrei... de la cat simti!
Nu exista o varsta anume!

Întrebări similare