Ideal ar fi ca o fata sa-si inceapa viata sexuala dupa 18 ani atunci cand este matura fizic si psihic.Medicii spun ca viata sexuala ar trebui inceputa dupa 20 de ani, dar nu mai tarziu de 25 la fete si18 ani la baieti.Inceperea vietii sexuale inainte ca fata sa fie matura din punct de vedere fizic duce poate duce la rupturi la nivelul vaginului si trebuie interventie chirurgicala, creste riscul de cancer, etc.Este bine ca primul contact sexual sa fie facut cand fetele si baietii sunt maturizati fizic si psihic, sa fie din iubire, cu partener stabil si partenerii sa se protejeze folosind prezervativ.Gasesti pe net articole despre asta sa vezi ce parere au medicii.
http://nodismed.ro/......60314.html
Cel mai indicat ar fi după vârsta de 18 ani.
Atunci ai corpul mai dezvoltat din punct de vedere fizic şi îţi va fi ţie mai uşor.
Dacă un băiat te iubeşte cu adevărat,poate aştepta după tine.
Iar dacă nu,tot ce vrea e o noapte de la tine,după care te va lăsa şi nu va mai dori să ştie de tine.
Aşa poţi evita foarte multe situaţii neplăcute.
Şi e indicat să faci asta când te simţi tu pregătită, când simţi că poţi avea încredere deplină, oarbă în băiatul de lângă tine şi când ai sentiment pe deplin.
O fată nu trebuie să-şi piardă demnitatea niciodată.
Varsta optima este de 17-19 ani nici decum mai devreme caci riscul de cancer uterin creste de 10 ori decat daca o faci la varsta optima.Nu te grabi vei avea tot timpul din lume sa te dezvirginezi.Laso moale si cand ai s-o faci sa nu uti de prezervativ.Bafta
Pai viata sexuala ti'o poti incepe cand vrei, desigura fara frica si sigura pe tine.Dar nu e bine.Eu vreau sa fac asta la 18 ani sau chiar dupa ca nu are rost
Mdeah. Nici nu ma mai astept la altceva de la 'barbatii' din ziua de azi.
Se presupune ca pe acest site pierdeti vremea ca sa ajutati,nu? De ce va bagati nasul,daca va doare-n fix, hă?
Daca nu va convine ceva, carati-va!
'
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Da conteaza mult si daca esti pregatita si simti sa faci asta, dar nu la 12 ani, uite pe la 17-18 ani este foarte ok, dar nu trebuie sa te iei dupa niste cifre, poti sa simti abia la 20 conteaza mai mult sa fie un lucru frumos decat sa incepi cat mai devreme.
Nu conteaza varsta in multe cazuri parerea mea cand esti pregatita si sti ca baiatu de langa tine merita dar nu dupa prima saptamana pentru ca primele 2 luni sunt frumose lasa-l 3 luni daca rezista si tu crezi ca merita e ok daca nu nu face pasu asta da si incearca sa ai aproape 18 eu una am facut la 20 deci nu e mare chestie daca nu o faci atunci m-am simtit pregatita si am gasit baiatu ideeal sper sa te ajute
Eu zic ca, e cam putin 14, 15 ani cum fac alte tipe, poate chiar si 13 uneori,dar totusi la urma urmei, cand esti pregatit si crezi ca e bine sa faci acel lucri, dai drumu
Atunci cand te simti pregatita si ai gasit baiatul potrivit, care crezi ca merita. Nu-ti incepe viata sexuala cu oricine, mai tarziu poate aparea un baiat care chiar te merita si tu n-o sa-i poti oferi totul, pentru ca de fapt toti baietii/barbatii isi doresc sa fie primii in viata persoanei iubite.
Poti sa iti incepi viata sexuala si la 10 ani daca vrei asta.conteaza cat de matura esti.adica trebuie sa te gandesti un pic la consecinte pentru ca s-ar putea sa ramai un pic marcata.iti trece cu timpul.si oricum prima data trebuie sa o faci din dragoste.asa ca daca indeplinesti toate chestiile astea da-i bataie
AlexaEly97 întreabă:
Anya_1437 întreabă: