Cred ca esti cam micuta pentru o relatie, dar poate sunt eu de moda veche (eu am avut primul prieten la 14 ani, 14 ani mi se pare ok pentru o relatie ). Mai bine stai cumintica, mai ales ca e coleg de clasa, nu ai vrea sa devina lucrile mai dificile pentru voi, lasa baiatul sa faca primul pas. Si cel mai bun sfat il primesti de la mama ta, aici tu o sa alegi raspunsul care iti convine cel mai mult, nu realitatea. Mama ta te cunoaste cel mai bine si te poate ajuta in aceasta situatie. Succes
Acel baiat mai poate astepta vreo 4 ani...Nu inteleg de ce toti copiii vor sa intre intr-o relatie...
Eu iti propun de la 13-14 in sus~dar in realitate singura decizi cind simti ca esti gata pentru a forma un "cuplu" cu cineva. Stii ce~ hai sa-l lasam sa-l faca el daca te place, ok?! Lasa sa-ti zica el primul Daca va merge sau nu habar n`am.De exemplu, ce ve`ti face cind ve`ti iesi undeva(asta daca ve`ti fi impreuna)? In parc de exemplu?!
Buna Ralucutza!
la 11 ani si jumatate poti sa incei o relatie de prietenie cu un baiat dar bineinteles nu relatie sexuala asta nu e indicat de la varsta asta!
Sansele ca relatia sa mearga sunt la fel de mari ca in cazul unei fete de 15 ani dar ar fi mai bine sa lasi pe el sa faca primul pas sa nu pari disperata!
tu doar sai dai semne subtile ca iti place de el de ex sa vb cu el asa mai dulce si cum ar veni sa sppu cuvinte bune despre el cand vb cu colegele tale dar sa prinzi u moment cand el sa auda aceste lucruri chestiile astea il vor impresiona!
cu relatia incepeti usor prima dat cand va intalniti stai de vb despre diferite pasiuni ale voastre si dupa un timp daca esti pregatita va puteti si saruta!
sper ca ti-am fost de folos daca da funda!?
As vrea sa dau funda la doi dintre voi asa ca fac o medie intre: adyy95 si lorycykc
ii dau funda lui lorycyck dar adyy95 considera-te castigator pentru ca din greseala i-am dat lui lorycyck.
Eu am 11 ani si 9 luni,uite,in primul rand,ar trebui sa gasesti pe cineva de care sa fi atrasa,un an sa il placi,si daca dupa acest timp, inca te place e super de bine, inseamna ca l-ai pus pe jar
Mihaela024 întreabă: