Dragul meu, sunt sigura ca intrebarea ta nu era menita sa distreze intreg site-ul si ca de fapt ai vrut sa spui: de la ce varsta ati inceput sa va masturbati? ei bine, depinde, am inteles ca baietii incep foarte devreme, inca din copilarie apar curiozitati nevinovate si de fapt un copil nici nu-si da seama ce face, abia pe la 13-14 ani devine constient ca e un mod (provizoriu) de a se satisface. eu personal am inceput pe la 19 ani si continui si in prezent, de cate ori simt nevoia, desi am o viata sexuala implinita alaturi de sotul meu. nu e ceva anormal. daca cauti pe net, ai sa vezi ca asa e. sper ca ti-am fost de ajutor. pa!
Cred ca ai gresit intrebarea Eu nu te-as masturba doamne fereste. Nici nu te cunosc si deja vrei sa te masturbez?
Dar poate ca nu are manutze si vrea sa-l ajutam... Facem un gest caritabil pentru el?))
Poate intrebarea ta dorea sa sune cam asa"de la ce varsta ati inceput sa VA masturbati?"
in fine
nu am experimentat...nu sunt tentata
fratele meu st o multime de membri pe TPU asa ca ar trebui sa ai cateva mii de **** k asa nu ne deplasam toti odata pentru una.
Loool frate cum au zis si ceilalti cred ca voiai sa zici:de la ce varsta ati inceput saVA?
)... poate ai fi vrut sa zici de la ce varsta ati inceput sa VA masturbati...
pwp întreabă: