| ktlina a întrebat:

De la ce varsta e recomandat sa-ti incepi viata sexuala? Am auzit ca e recomandat dupa 16 ani...

32 răspunsuri:
| Lionsgate a răspuns:

E si dupa varsta, dar dupa cum te maturizezi.cam de la 16-17 incolo.

| TheGenius a răspuns:

Normal, că doar nu de la 12 ani.

| negat1ve a răspuns:

Recomandat ar fi dupa 18 ani ca esti major/a! Atunci esti responsabil de ceea ce faci si ai propiul risc. Iar viata sexuala nu are o varsta la care se incepe, atunci cand ambii parteneri sunt pregatiti si constieti de ceea ce fac se pot numi pregtiti!

| MeMeMeMeMe a răspuns:

Atunci cand esti pregatit/a! Nu iti impune nimeni nici o regula, poti face oricand esti pregatita si simti ca iubesti si esti iubita! La 18 ani e bine din punct de vedere fizic si psihic, de asta s-a stabilit aceasta varsta, pentru ca la 18 ani esti major, deci capabil sa faci orice! Funda?

| InTell a răspuns:

18 ani...Nu 16 ani.

| DeeaMarry a răspuns:

17 ani si jumatate din punct de vedere fizic, daca nu vrei sa iti cresti considerabil riscul de a face cancer de col uterin.
Din punct de vedere psihic, cand nu mai ai nicio indoiala ca asta e cea mai buna decizie.

| h3r a răspuns:

Și tu ai 16 ani și te-ai gândit că îți surâde norocul...

| w0nderboy a răspuns:

Eu zic, ca mai bine astepti acea perioada cand te simti pregatita ^^.

Daca lumea iti zicea ca este recomandat la 10, cum reactionai?happy

| yoa23na a răspuns:

Si cine recomanda asta?
eu as zice 18

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru h3r):

laughing tare raspunsul! ce-ti face maseaua? eu fac la fel ca aseara! inca un revelion :rolling on the floor

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Minim dupa 18, sau mai precis dupa ce ai luat bacul! Dar e si mai bine daca dupa 20!

| h3r a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Mă rupe sad
Mi-e ciudă că tu ai avut curajul să ți-o scoți iar eu nu!

Si daca mi-am scos-o? ce? ma doare maseaua pe care n-o mai am de mor laughing
dar trebuie sa ti-o scoti, este spre binele tau! n-a murit nimeni de la scoaterea unei masele! curaj happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La fete, varsta minima permisa medical este 17 ani si jumatate. la baieti nu exista o varsta minima, este cea la care ai o prietena stabila de peste 17 ani si jumatate si iti poti asuma paternitatea unui copil (fiindca nici o metoda de contraceptie nu este 100% sigura)

| Violente a răspuns:

Organismul unei fete este pregătit pentru o viață sexuală din pragul varstei de 17 ani.

Organismul băiatului se maturizează mult mai greu, se spune că un băiat se dezvoltă și pana la 24 de ani.

Tu decizi ce faci cu viața ta.

NOname
| NOname a răspuns:

Ai fost indusă în eroare. Pentru o fată vârsta minimă pentru începerea vieţii sexuale recomandată de medici e de 17 ani şi jumătate.
Iar personal, consider că cel mai ok ar fi după 18 ani, când eşti majoră şi dezvoltată suficient atât fizic, cât şi psihic.
Nu te grăbi.

| ktlina explică (pentru h3r):

Pai sincer vad ca habar n-ai despre ce vorbesti: in primul rand eu am 21 de ani si in al 2-lea rand am postat intrebarea din pura curiozitate sa vad ce pareri aveti si voi.....medicii recomanda draga ca dupa 16 ani

| h3r a răspuns (pentru ktlina):

Păi tu ai dragoste?
Ai tu 21 de ani când postez și eu așa ceva.

E, o să mor eu!

Daca habar n-ai sa abordezi o discutie serioasa nu mai comenta.

| h3r a răspuns (pentru ktlina):

Să-mi fie rușine.

Offf....vezi sa nu intri in depresie

Doamne fereste! pai daca mori tu, eu cu cine mai beau?hee hee

O să vin în fiecare seara la geam.
Ma îmbrac în zâna măseluță și îmi pun și coasă...

| LightStar a răspuns:

Dupa 16-17 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
După 18-20 de ani.
Te pup!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai auzit greșit!
Între 18 și 20 de ani, organismul se maturizează, deci după 20.
Pa, pa.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Recomandat e dupa 18, dar eu zic ca dupa 17 e bine. Nu inainte.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Femeile care ajung la 20-21 de ani si au avut ocazii destule si totusi nu si-au inceput viata sexuala, din punctul meu de veder au o mica problema psihica... in ascensiune... o sa inceapa sa se frustreze si nu o sa fie bine.