Vrei sa faci tu un sondaj aici, pai sa vedem... fetele de pe TPU cam la 14 ani aintreba de sex, avorturi tc si baietii deja de la 12 (am facut o medie in functie de intrebarile de aici)
Cunosc fete care si-au inceput viata sexuala de la 12-13 ani. ceea ce mi se pare groaznic.in general la 15-16 ani... dar o fata adevarata, face asta dupa 18 ani, cand are un partener in care are incredere si pe care il iubeste si crede ca a venit momentul.si e pregatita pentru toate risucurile.are o altfel de mentalitate decat la 13 ani.isi stric copilaria...nu se gandesc k au toata viata timp sa faca pasul acesta...
Cred ca asta depinde de fiecare... oricum nu mai devreme de 18...si e bine sa fii informat bine de riscurile unei vieti sexuale...si mai ales sa fii pregatit psihic si fizic...
Pai cel minim 17 ani... dar este gresit la 17 ani...in fine ca multe persoane isi incep viata sexuala la 17 ani
Iti zic eu ca sta nu are varsta...se intampla cand te astepti mai putin. pur si simplu simtit ca e momentul si gata.
Pai cunosc fete care au inceput d' la 12/13 ani......prea devreme ... eu is baiat si zic ca e bine dupa 16/17
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: