| Ruhl a întrebat:

De la ce varsta incepe sa ti se scoale? Am auzit la unii ca cica 11 ani? E adevarat sau nu?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Conform studiilor si a observatiilor medicale s-a constatat ca organul genitat masculin intra in erectie bineinteles involuntara inca din timpul vietii intrauterine, adica inainte de nastere. Este absolut normala situatia ca puta baietilor sa intre in erectie chiar din perioada varstei cele mai fragede, imediat dupa nastere. Potrivit tuturor studiilor medicale a reiesit ca : ''Erectiile sunt normale in cazul copiilor, in timpul copilariei si a primilor 2 ani de viata. In afara de faptul ca este erect, se observa ca penisul bebelusului este in mod neobisnuit destul de marit inca din primele zile de nastere. Hormonii nasterii si trauma nasterii cauzeaza aceasta opulenta aditionala, care de obicei se diminueaza in urmatoarele zile. Parintii NU trebuie sa devina ingrijorati daca bebelusului ii place sa se atinga si sa se joace cu puta, provocandu-si singur placere, intrucat acest comportament este specific pentru aceasta perioada infantila''. Multa sanatate! Sursa informatiilor : http://www.7p.ro/Default.aspx?PageID=1326

| anamaria82726 a răspuns:

De la orice varsta la care stii ce-i acela sex si stii ce placeri provoaca... logic

| asdf2kpower a răspuns:

Coaie mie mi se scula și la 8 ani pe videoclipul lui Lady Gaga Bad Romance (fara misto, nu am să uit toată viața laughing laughing laughing ). Ti se scoală și în prima zi de viață.