| AlexT a întrebat:

De la ce varsta pot cumpara prezervative? Din cate stiu nu e o varsta da' am auzit ca cica ar fi. :S Nu, nu planific nimic, dar as vrea sa stiu.

Răspuns Câştigător
| NeXt_6616 a răspuns:

laughing da cum a zis si andreea nu e varsta minima pentru a cumpar prezervative, mai bine pregatit decat sa regreti apoi, si la noi cum viata sexuala incepe foarte devreme ne-am gandit la toate big grin

6 răspunsuri:
| andreea_5162 a răspuns:

laughingNu e nici o varsta pentru astalaughingPoti sa iei cand vrei si de uriunde, daca totusi ai de gand ceva iti recomand cu toata increderea DUREXbig grin

| Азбука a răspuns:

Pentru a te juca, poti cumpara altfel de baloane, din alea care se pot cumpara oricand, si la orice varsta.

| cossmy a răspuns:

Da... durex categoric... love plus se rup cand ti'e lumea mai draga.Si kamasutra merg, da cam alunecahee heeCat despre varsta, e posibil sa se uite ciudat vanzatoarea, da daca esti mai mic, ii zici ca te'a trimis tactu sa cumperi bomboane din alealaughing

| secret_1165 a răspuns:

La orice varsta nu te rusina cand ceri prima oara ie greu da ie ceva normal. succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista varsta minima...

Dar gandeste-te si tu puitn: traim in Romania, alcoolul si tutunul se vinde peste tot copiilor, daca ar exista o astfel de lege, cine ar respecta-o? Nimeni.

| georgegs a răspuns:

Nu conteaza big grin varsta dar... o sa daca ai 13-14-chiar si 15 ani o sa aiba o mutra vanzatooorul de o sa te doara adanc laughing