Nu este o varsta la care sa iti faci primul/prima iubit/iubita. dragostea vine atunci cand te astepti mai putin! si nu prea e de povestit am trait o frumoasa poveste de dragoste dar care din pacate mi-a adus si multa amaraciune. dar important e ca am avut de invatat multe din asta. mai bine o dragoste pierduta decat una nevazuta!
Sincer.Primul prieten l-am avut pe la 13 ani.Eram in clasa a6a.Dar nu pot spune ca se numea "iubit".Ne pupam prin curtea scolii, ne fugaream.Pe vremea aia nu ne datea in cap de sexCa la copii care au acum 13 ani si care cel mai probabil, stiu mai multe despre sex decat mine.A fost funny, si sunt lucruri pe care mi le amintesc cu drag.Cum ar fi primul sarut.Lantisorul primit, primul trandafir.Imi mai aduc aminte ca ma bateam cu verisoru care sa intre la pc.Si mama era mereu in favoarea mea pentru ca deh "avea fata primul prieten".a fost frumos.Si mi-ar place sa retraiesc astea.Dar nu se mai poate.In schimb, Acum am parte de alte lucruri de care probabil imi voi aminti cand voi ajunge la maturitate.