| Alexaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

De la ce varsta va`ti inceput viata sexuala? ( daca va`ti inceput`o )
Regretati ceva? Daca da, ce anume? Credeti ca exista o varsta pentru a te dezvirgina? Care e aia?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lumea cica s-a modernizat si acum sa faci sex nu conteaza la ce varsta e (se recomanda dupa casatorie sau la 18 ani) varianta cu 18 ani nu prea dar mnoh merge, putini rezista sa nu faca sex inainte de majorat

| MiTzZa a răspuns:

Buna pot sa zic ca nu mi-am anceputo sunt baiat, acoma parerea mea. viata sexuala ca fata o ancepi atunci cand ai dat de baiatul care te iubeste cu adevarat, carestii ca nu o face doar sa se simta el bine, cu baiatu care se pricepe la asa cevabig grin nu trebuie sa fie cioban din ala care sparge rupe, trebuie sa fie gentil romantic antelegi tu...depinde si locul si ambiantza, nu an boscheti. cel mai bine e sa pregateasca smecheru frumos niste lumanarele o lumina palida da romantica o muzicaa lenta nu houselaughingasa regrete sunt doar daca esti tu fraiera si te lauzilaughing sau e el cioban si se lauda...an rest daca o faci cu cap, si fara sa ramai bortzoasa, e totul bine.conteaza ff mult ce ti-am zis. oricum sf imp e sa gandesti anainte de a actiona, nu sa actionezi si after sa gandstiwinking papa da si tu o gunda acolotongue:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt virgina de la 10 ani

| Adyr0 a răspuns:

Te dezvirginezi cand esti pregatit/a si cu cineva mai special, nu cu un cocalar sau o piti.

| Dramaa a răspuns:

Am mai spus-o pe undeva. Varsta ideeala este 16 ani. Si plus daca el este major si ea are peste 16 ani e si legal pentru ca nu se mai considera coruptie pentru ca dupa 16 ani fata are discernamant. Sper sa va fie de folos raspunsul

| andradat a răspuns:

Eu de la 17 inceput'o. Si nu regret nimica. Varsta nu exista varsta e cand te simti tu pregatita pentru asa ceva. Da nu la 12 ani.

| Andd_5752 a răspuns:

Eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani. nu regret absolut nimic, il iubeam pe acel baiat si am fost destul timp impreuna, in plus sa purtat f bine cu mine si totul a fost okhappy, acum am ramas foarte buni prieteni.

Nu exista o varsta pentru asta... cand simti ca vrei cu adevarat asta, ca persoana de langa tine e potrivita si ca esti suficient de matura pentru a cunoaste toate riscurile ce implica un act sexual, atunci eu zic ca esti pregatita...

| denysuk95_2868 a răspuns:

Normal ar trebui dupa 18 ani sa incepi iti incepi viata sexuala pentru ca atunci nu mai risti sa faci cancer de col uterin. Adica asa zic doctori big grin Eu sincer mi-am inceputo la 15 ani. si nu regret deloc happy am inceput cu baiatul pe care il iubesc. Succes in cea ce faci big grin puup; x

| kittycat_9803 a răspuns:

14 jumate. Si nu regret.

| olgutza_3910 a răspuns:

Eu dupa 18, si nu regret...

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani.Acum am 17 ani si pot sa spun ca regret pentru ca trebuia sa ma gandesc de 2 ori inainte sa fac lucrul acela.Nu am avut ceva urmari din cauza asta, regret doar faptul ca am facut-o cu baiatul nepotrivit.Acum daca ma gandesc mai bine as vrea sa dau timpul inapoi.
Nu cred ca exista o varsta anume pentru a te dezvirgina, bine acum sa nu fie nici la 12 ani, cred ca doar atunci ar trebui sa faci acest lucru cand te simti pregatita si esti sigura ca baiatul respectiv te iubeste si sa nu faci asta numai de dragul lui.