| Sweet111 a întrebat:

De la ce virsta e normal sa incepi relatiile sexuale? funda!

Răspuns Câştigător
| Pastiluţă a răspuns:

Păi depinde şi la ce vârstă doreşti tu.De preferat este să fi majoră ( în orice eventualitate ) dar dacă vrei să îţi încei viaţa sexuală mai devreme poţi să o faci protejat şi nu cred că vor fi probleme.
- Fundăă? love struckbatting eyelashes

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la 18 in sus. Multe persoane fac greseala sa isi inceapa viata sexuala prea devreme si se cred mature ceea ce nu e adevarat.

| ofataoarecare a răspuns:

18:-) si cel mai important este sa o faci cu un baiat care sti tu 100% ca nu vreau doar sex de la tinehee hee cu un baiat care sa nu-i fie sexul pe primul loc, ci Tu:-P Baftawinkingkiss

| pjr a răspuns:

Fiecare incepe viata sexuala cand considera.

| νєησм a răspuns:

Multi spun de la 18 ani dar e parerea lor, eu zic ca ar fi bine pe la 14-17 ani sau chiar cand iti doresti acest lucru mai ales cand esti pregatita si simti ca trebuie sa faci asta dar sa o faci cu un partener potrivit nu cu unul care te foloseste si te arunca in strada apoi, au fost multe astfel de cazuri, succes.

| legionarul a răspuns:

Atunci cand esti pregatit fizic si psihic.Cam de la 16 ani.

| tina27ro10 a răspuns:

Cand te simpti tu bine si esti pregatita

| Crisu a răspuns:

Pai la fete este normal ca pe la 17-18 ani sa-si inceapa viata sexuala. De regula baietii si-o incep mai devreme. Nu spun ca toate fetele si-o incep la 17 ani laughing, si-o incep mai devreme unele, altele mai tarziu. Dar fiecare isi incepe viata sexuala la ce varsta vrea, fiecare face ce vrea, dar pe riscuri...

| Sara_9740 a răspuns:

Atunci cand te simti bine si esti pregatita! Fiecare isi incepe viata sexuala cand este pregatit nu exista o varsta anume pentru asta!

| Dunnamite a răspuns:

Inainte sa dai coltu'!

| Mihai5656 a răspuns:

De la 13-14

| Adi_4862 a răspuns:

Cand te simti pregatita.eu zic de la 17 ani, cam asahappyfunda?

| DejaVu_6949 a răspuns:

Eu as zice... 17 in sus. cea mai potrivita varsa. din punctu meu de vedere.

Întrebări similare