| Mimi_1379 a întrebat:

De la citi ani e normal sa iti incepi viata sexuala?(fete si baieti)

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| koshmarul a răspuns:

Eu a 17 am inceputo, dar nu stiu cum e normal. sunt baiat

| elasexygagica a răspuns:

Cand ciripeste pasarica si cand se clocesc ouale barzoiuluilove struck

| oana_4978 a răspuns:

Ideal ar fi cel putin dupa varsta majoratului la fete.acum nu este o regula fiecare are dreptul la alegere fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui dar stiti cum e capul face capul trage... dupa parerea mea fetelor asteptati cat mai mult cel putin pana la 18 ani pana a fii majore si atunci faceti-o cu cap...nu e nimic prea interesant aveti tot timpul din lume pentru a sta "cu cracii in sus" e o chestie de cateva secunde in care ai o senzatie de euforie si atat si daca mai "prinzi" si un baiat care nu stie sa se comporte e total nasol.asa ca eu va recomand sa aveti grija cand cum si mai ales cu cine!

| Ecea a răspuns:

Cand vrei.
Normalitate nu mai exista.

| Alec a răspuns:

Eu am INCERCAT prima data cand eram prin clasa a 6-a cu doua vecine, una era prietena de familie si mai dormeam pe la ei si una prietena cu sor'mea (ma invatase un tampit de prieten care era cu 4 ani mai mare). Evident ca nu am reusit, ba chiar o vecina chiar i-a spus masii si m-am facut tare rau de kk, mai ales ai mei - mama a intrat in pamant de rusine, taicameu totusi era destul de mandru laughing. Prima data am facut-o pe la sfarsitul clasei a 9-a, aveam 15 sau 16 ani, ca nu mai stiu exact data. Cred ca la baieti normal e sa o incepi cand ai prima data ocazia laughing, iar la fete nu stiu, dar daca as fi fata nu as face-o decat cu unul care tine cu adevarat la mine happy

| cupcake02 a răspuns:

Cand ai destul creier incat sa nu intrebi asa ceva pe TPU.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Fao cat de tarziu poti, ca sa nu riste fata sa faca cancer sau sa primiti amandoi vreo boala. In primul rand interesati-va si informativa despre metodele de protejare pentru a evita riscul luarii de BTS si cel mai important sa nu-i faci un plod, ca dupa aia nu mai stii incotro s-o apuci. Hai pa. nbwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fete : De la varsta la care poti lua in calcul o posibila sarcina si un avort.
Baieti : De la varsta la care puteti raspunde pentru faptele voastre.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În mod normal după majorat, atunci pot să aibă un "magazin" de informații privind viața sexuală cu bune dar și cu rele!
Pa, pa.