Decat sa umbli tu dupa ele,mai bine sa umble ele dupa tine.
Exerseaza-ti simtul de observatie si invata sa intelegi ce fata te place,din felul in care se comporta in prezenta ta.
Fii prietenos si amuzant in general si nu fa un scop din a cuceri o anume fata,desi cand iti place una,greu sa te abtii.
Dar,glumind mereu,ascultand fetele vorbind,facandu-ti amice,te vei trezi inconjurat de o lume vesela si feminina,din care vei avea destule de invatat.
Si atunci cred ca va fi usor, mai usor pentru tine, sa te poti apropia exact de fata pe care ti-o doresti.
Pentru ca, posibil ca fetele sa nu te vada asa cum te vezi tu, undeva exista o eroare pe care tu inca nu ai sesizat-o.
Parerea mea.
Problema ta e ca incerci.nu stiu am invatat ca ai mult mai multe sanse daca nu te tii dupa fundul ei, ci doar vorbiti ocazional, mai faci o glumita semiporcoasa si ai sa vezi ca la un moment dat te trezesti cu un sms de la ea in care te intreaba ce faci.atunci e clara treaba
Eu nu stiu in ce regiune locuiesti tu, iti spun sincer ca unde stau eu nu e asa cum spui tu. Ba chiar am aflat din toate astea o informatie foarte importanta care cred ca ma va urmarii toata viata. Tine minte asta : ''Pentru a-ti gasi o iubita, si sa poti sa fii impreuna cu ea, trebuie mai intai sa iti permiti una''. Daca intelegi asta, o sa stii cum sa faci o fata sa iti cada in brate dupa 10 minute de cand o cunosti.
Poate ca ai pretentii prea mari de la o relatie inca de la inceput si asta le sperie pe fete. Mai este important si sa iti dai seama daca faci suficiente lucruri pentru a interactiona cu fetele sau daca pur si simplu doar te plangi si astepti sa iti sara din senin vreuna in brate si acolo sa ramana. Ideea e sa cunosti persoane cu interese similare cu ale tale, numai asa poate iesi ceva, sa fiti pe aceeasi lungime de unde cum se spune. Cat despre "complimente etc", ceva mai original nu gasesti? Schemele standard de cucerire a unei fete sunt rasuflate rau, adopta un stil propriu, da din tine ceva nemaiintalnit.
beausingurlamasamea întreabă: