| GaGy a întrebat:

De la inceputul anului am inceput sa-mi placa de un baiat.Era dragut.Se purta frumos cu mine etc. Dar astazi, am incercat sa aflu ce crede el despre mine si despre fetele care il plac.Si el a spus o multime de lucruri urate. A spus ca nu vrea o prietena, pentru ca noi, fetele suntem disperate, a spus ca mai bine ar iesi cu un gay decat cu una dintre noi. Mi-am dat seama ca e un om cu doua fete.Acum ma urasc pe mine insami si ma plang cu prietena mea in telefon, la care si iei i placea de el. Ce ar trebui sa fac ca sa uit de toate sentimentele astea de ura, groaza si de dezamagire.Va rog eu mult ajutati-ma...nu mai suport!

9 răspunsuri:
| Maria123 a răspuns:

Atatea si atatea lucruri ingrozitoare sunt pe lumea asta iar tu esti dezamagita ca un baiat a fost sincer, era dragut cu voi din politete, dar s-a saturat omul asa ca v-a zis verde in fata sa nu-l mai sufocati ca niste fane in calduri.Cu ce il face asta un om cu doua fete?
Chiar nu stiu ce nu mai suporti, pentru ca baiatul de care povestesti nu ti-a facut nimic rau desi putea sa-si bata joc si de tine si de prietenele tale asa cum fac multi altii, cred ca stii si tu la ce ma refer.

| melyyy a răspuns:

In primul rand ce nu trebuia sa faci! nu trebuia sa fii atat de disperata dupa elwinking nici u si nici prietenele tale
pai sfatul meu este sa nu te mai gandesti la el, nu are de ce sa te afecteze ce crede el despre tine in acest moment oh go on -totul este trecator- acesta este motto-ul meu
nu are rost sa te consumi pentru el! nu merita! si din contra de acum inkolo ignora-l...asa iti vei putea restabili imaginea in fata lui si vei avea si u sufletul impacat
ps: incearca sa nu mai pui la suflet :X

| chiury a răspuns:

daca un baiat zice asta, inseamna ca a avut o intamplare neplacuta in trecut... dar nu cred... sunt sigura, ca a zis asta doar sa nu iti zica in fata ca nu esti genul lui, si sunt convinsa ca ca baiatul e cu mult mai mare decat tinewinking

| Beatrice_5716 a răspuns:

Buna... imi pare rau ca treci prin asta sad dar uneori in viata oamenii la care tinem ne dezamagesc. Gandeste.te bine, baiatul nu merita atentia ta. Din moment ce ai auzit ce parere are el despre fetele care il plac, pur si simplu trebuie sa iti dai seama ca esti mai buna de atat. Nu ai de ce sa te urasti, toti trecem prin asa ceva mai devreme sau mai tarziu. Fi mandra de tine si mergi cu capul sus. Nu trebuie sa lasi un baiat sa te faca sa te indoiesti de tine. Priveste inainte si tine minte ca viata nu se opreste in loc. Sper sa depasesti aceasta perioda dificila. >big grin

| Popey a răspuns:

Uite ce e.nu trebuie sa pui la suflet tot ce ti-a zis. El chiar crezi ca nu vrea sa stae cu vreuna dinte voi fetele de pe acolo? BA DAA! Dar e mult prea mandru! Mult prea increzut si se face asa mai greu de "CUCERIT" dar cu siguranta ca va place! Si daca e gay atunci pierderea lui! APP iti dau un sfat: nu iti mai arata sentimentele fata de baietii pe care ii placi.asa o sa pari mai copila in fata lor. Cel mai bine e sa ti in tine si daca e sa te dai putin la el...Bafta! Funda?

| andreea_3169 a răspuns:

Nici un baiat nu merita lacrimile tale.Cel mai probabil el este cel care se simte foarte bine si foarte superior ca umbla fetele dupa el.Fii inteligenta si nu mai pune botul la orice baiat care nu stie sa te aprecieze! pup

| DjSmoKEE a răspuns:

Uite eu sunt baiat, si as aprecia daca o fata, vine in fata mea si mi-ar zice ce sentimente am eu pentru ea si daca te-a respins asa dintr-una inseamna ca nu merita o fata asa deosebita ca tine, se poarta urat aia inseamna ca nu te place. Sper ca ti-a fost de folos sfatul meu.

| userimpact a răspuns:

@JLShadow esti penibil laughing De ce ne-ar pasa noua ca se tin fetele dupa tine si ca faci de 2-3 ani sala?
revenind la subiect : ocupa-te de alte lucruri, cum ar fi hobbyurile tale, scoala thinking si o sa uiti

in fond, nu s-a intamplat nimic straight face nu stiu de ce te impacientezi asa

| JLShadow a răspuns:

Nu trebuie sa fii suparata din cauza unui baiat.si eu sunt la scoala la fel mai toate fetele se tin dupa mine ca cica sunt dragut si nujt ce.intradevar fac de 2-3 ani sala...dar nu trebuie sa fii suparata din cauza lui vorba aia : cand iti este furat unul mai sunt inca 3 care te asteapta dupa colt.