| sunset a întrebat:

De la o vreme nu stiu ce are prietenul meu. Spune ca nu am incredere in el, ca il iau de fraier, ca vreau sa imi bat joc de el, etc etc...Adevarul e ca nici eu nu sunt usa de biserica...
Ce pot face? (Daca spune ti ca ca vrea sa ne despartim nu e asa, pentru ca ma iubeste mult, stiu astabig grin)
PS: suntem de aproape 5 luni impreuna.si daca are vreo importanta eu sunt mai mare cu un an ca el 17, eu 18.

Răspuns Câştigător
| SweeteLovee a răspuns:

Sunset,sa stii ca si eu am fost in aceeasi situatie ca tine! Dar nu am facut mare lucru.Mai intai da-i cateva zile sa se gandeasca.Dar in acelasi timp arata-i ca il iubesti trimitandu-i cate un zambet dulce,apoi dupa cateva zile,incearca sa ii arati ca ell e pe primul loc pentru tine si incearca sa organizezi iesiri cu el,sa discutati,sa fiti cei mai buni prieteni! Incearca sa il intelegi,si sa il alinti uneori,lasa certurile puerile la o parte,pentru ca te-ar costa fericirea alaturi de el. Daca spui ca te iubeste, atunci demonstreaza-i-o si tu, facand gesturi care dovedeste iubirea voastra. La mine a mers! Pa pa!

2 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey se simte neiubit. Poate acum zici ca te iubeste mult, dar cu timpul o sa se sature.

Mai da-i dovezi de iubire si tu!

| andreyzor a răspuns:

Bunaa.Incearca mai mult sa ii arati ca il iubesti si sa lasi certurile la o parte nu au sens.