Cu siguranta exista. cu siguranta o sa intalnesti unul care sa te pretuiasca ca pe propria viata. intr-adevar primul lucru care atrage la o fata e imaginea ei, nu sufletul, trebuie sa recunoastem cu totii. insa comunicarea, apropierea de o persoana te face sa o cunosti cu adevarat si daca sufletul tauu este unul bun, curat atunci persoana aceea va ajunge sa te iubeasca asa cum meriti, poate chiar mai mult decat iti doresti acum. esti o fata tanara si frumoasa si cu siguranta o sa gasesti pe cineva la fel de frumos ca tine care sa te iubeasca si sa formati impreuna un cuplu ideal. nu dispera. acel cineva exista undeva si, daca nu il gasesti tu p el, te va gasi el pe tine! te pooop si iti doresc mult succes!
Frumusetea e un dar de la mama naturá, dar si un blestem.Intradevar,este foarte greu sa gasesti in ziua de azi un baiat sa vada dincolo de ambalaj. Dar nu imposibil.
Nu te implica in relatii fortate sau in care nu ai incredere, asteaptá baiatul potrivit, la momentul potrivit.
Ieri ti-am facut masaj la talpi, azi iti dau un sfat.maine ce urmeazá?
Pare greu sa ii mai gasesti.insa sunt si astfel de baieti...doar ca fie nu i-ai descoperit tu...fie poate inca nu s-a gasit persoana potrivita pentru tine...trebuie doar sa ai si tu rabdare.sau daca vezi ca norocul nu te cauta.incearca sa il cauti tu pe el ...
Eu am avut o astfel de persoana langa mine si nu am stiut sa o apreciez la timp...acum nu mai am cum sa mai lupt pentru el...nu cred ca mai pot face asta...plus ca timpul e dusmanul meu...Asa ca ai grija nici nu stii de unde se gaseste si pentru tine un astfel de baiat si sa ai grija sa il pretuiesti.
Mai sunt inna nu totii sunt asa
Stiiii inca nu a venit acel al tau
Insa nu pune suflet la un baiat numai daca stii ca si el pune
Cunoaste-i vezi ce ganduri au si dupa aceea tu stii ce vei face
Exista si baieti care iubesc intr-adevar o fata si nu isi bat joc... dar nu se gasesc prea usor...cam greu gasesti pe cineva care sa tina cu adevarat la tine... Oricum, nu trebuie sa iti pierzi speranta. Totul va fi bine.
Nu stiu daca exista alt fel de baieti...si eu cred acelasi lucru...nici un baiat nu merita atentie de la nici o fata...surioara nu cred ca vor altceva decat sex...
Da exista, uitete cu atentie prin imprejur, observa ceva subtil la baieti, tu vrei acum sa gasesti baiatul ideal pentru tine, hmmmmm no way! , ai sa te chinui, ai sa inaintezi in experienta, ai sa suferi, ai sa simti si bine si rau, si dupa aia cand vei fi pregatita, vei avea ce iti vei dori atunci. Multa bafta!
Mda,,,
la mine e exact la fel
si i-am zis unu-i prieten de copilarie ca nu am incredere in baieti, si nu pot sa iubesc pe nici unul, dar el mi-a zis ca daca nu poti iubi baietii, bine ca fetele iubesti
Pina si prietenii se fac de cap
Mda
la mine e exact la fel
si i-am zis unu-i prieten de copilarie ca nu am incredere in baieti, si nu pot sa iubesc pe nici unul, dar el mi-a zis ca daca nu poti iubi baietii, bine ca fetele iubesti
Pina si prietenii se fac de cap
Multi nu'si dau seama k frumusetea e trecatoare...insa nu trebuie sa. ti pierzi speranta in lumea asta sigur e cineva pentru sufletelul tau...asa cum ti. l doresti bun rau q calitati si defecte! In general baietii... da... vor si sex dar...sunt tineri care vor mai mult de la o fata...sa se implice si sentimental...sa fi dragastoase q ei...nu mai fi suparata pentru ca toate sunt trecatoare.si tine minte ce nu te omoara te face mai puternica:*...mult succes si sunt sigura k vei gasi pe cineva care sa te iubeasca pentru ceea ce esti q adevarat si ce ai in suflet>
Asa se poate spune si invers. Oare mai exista fete care stiu sa iubeasca sincer un baiat pentru suflet si nu pentru bani?
Mai sunt, iar printre ei sunt si eu :p dar nu ai de unde sa stii ca nu ma cunosti. Succes in gasirea baiatului pe placul tau