| valy03v a întrebat:

De la un timp iubita mea cred ca nu ma ma iubeste mereu se da la alti baieti si da cu palmele degeaba intr-un baiat cred ca ea vrea sa stea cu mine ca sa face gelos respectivul baiat nu stiu ce sa mai cred...sund disperatcrying seara de seara plang din cauza c nu stiu ce sa credcryingcrying

Răspuns Câştigător
| lavyutzuu a răspuns:

Buna Valentin uite imi pare rau sa spun asta dar din cate neai spus si eu cred la fel ca tine ca ea de fapt sta cu tine doar pentru ca vrea sa faca gelos pe altcineva.Nu cunosc bine ituatia voastra dar nu as intelege daca te iubeste pe tine de ce se mai da si la alti baieti? explicatia pare sa fie clara dr nu as intelege de ce face asta.Imi pare rau sa o spun dar poate nu simte nimic pentru tine.Incearca sa stai de vorba cu ea sa vedeti care este situatia dar fara sa va mintiti unul per celalalt. Poate asa o sa iti zica adevarul si o sa stii ce ai de facut pe viitor.Iti urez succes in continuare si sper sa nu fie asa cum credem noi, sper sa fie o fata care sa te iubescahappy

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Învață ceva util și nu te mai gândii la prostii. Femei se găsesc. Când eram în a 5a-a 7 a le spuneam, noi băieții mai șmecherași, fetelor, în loc de iubita mea, izbita mea (de toți pereții și de toate geamurile)

| Zady a răspuns:

Pai daca se da la alti baieti clar nu te iubeste.si sa stii ca e foarte posibil sa fi incercat sa il faca gelos pe respectivul. tine de tine ce decizii vei lua, bafta

Răspuns utilizator avertizat