Daca faci sport, e bine sa fii mai vanjoasa sa faci fata esti un pic peste medie dar acum nu trebuie sa te apuci sa plangi si sa fii depresiva. Se rezolva totul cu mai mult sport, o dieta sanatoasa din legume si fructe si un control la medic sa vada ce nu e in ordine.
Daca ai luat 5 kg in 2 saptamani, e cam alarmant ritmul de ingrasare. Vezi ce s-a intamplat acum 2 saptamani. De obicei, poti manca mai mult daca esti stresata sau incepand cu 2 saptamani inainte de menstruatie, este o curba normala, trebuie doar tinuta sub control. Sunt sigura ca e doar impresia ta ca ceilalti rad de tine. Mananca mai usor, daca simti nevoia de dulce, mananca fructe uscate in loc de zahar concentrat si fa putin sport. Greutatea ta nu e peste normal, nu se poate spune ca la 2 kg in plus fata de greutatea stas esti supraponderala, asa ca stai calma. Putin control si se rezolva.
La inaltimea ta, ar trebui sa ai maxim 63 de kg.Nu esti exagerat de grasa, dar nu ar strica sa depui putin efort si sa mai dai cateva kg jos.Trebuie sa ai vointa.Demonstreaza-ti tie si celorlalti ca poti controla asta! Mananca putin si des.Nu incerca sa te saturi de fiecare data.degeaba tii diete peste diete si te infometezi daca nu faci sport. Sportul e cea mai sanatoasa metoda de a slabi.Si bea multa apa...
Ceai chinezesc antiadipos, un plic/zi.7 lei cutia...si in fiecare zi rezistenta(fuga) sau chiar plimbare cu iubitul, seara inainte de nani.si asa combini si placutul cu utilul
Anna are dreptate ar trebui sa ai max 63... insa nu e mare bai nu? ai 2 kg in plus... nu e o problema trebuie doar sa nu te mai ingras... ai grija cum mananci, important e sa manaci dimineata sa nu sari peste micul dejun, nu manca cartofi cu carne, lactate cu carne, carnea trebuie consumata doar cu salata, acrituri, mananca multe legume, fructe... insa fructele se mananca sau cu 2 ore inainte de masa sau cu doua ore dupa masa... nu e bine combini mancare cu fructele, nu manca mazare decat ocazional pentru ca acesta poate sta in intestine si 2 saptamana si fermenteaza, cereale din nou doar ocazional, paine nu mai mult de o felie pe zi, nu bea inainte si dupa masa cu jumate de ora, nu manca dupa 7 seara, daca mananci dulciuri renunta la o masa, sau fa mai multa miscare... iar la sport sa nu renunti, daca numai faci sport atunci du-te si fa miscare, fugi, sau fa sala, sau Pilate acasa... nu exista dieta fara sport si sport fara dieta... sanatate si nu te lasa fi tare... esti la o varsta frumoasa care merita traita din plin insa cu mici reguli. sanatate
Nu te speria ca si eu am 70 de kg.si eu am aceeasi problema cu slabitul. dar daca asa esti de mica mai plinuta asa cred ca o sa ramai si chiar daca reusesti sa slabesti cred ca o sa pui la loc. cel mai bine e sa mananci rationat si sa faci sport.eu nu pot sa fac sport pentru ca nu am timp...
Mutubal întreabă: