| Asaca a întrebat:

De la un timp niste prieteni nu ma mai saluta, se comporta cu mine de parca nu exist. Am avut o perioada mai grea si asta m-a costat popularitatea si unii prieteni au inceput sa se indeparteze de mine. Nu le-am facut nimic, doar ele s-au inderpartat de mine fara a sti de ce. Acum mai am doar cativa prieteni care nu m-au lasat la greu. Crede-ti ca nu mai are rost sa mai insist ca sa mai vorbeasca cu mine? Ele nu sunt prietene adevarate? Voi ce ati face?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Anonimatul de dupa glorie poate induce depresie.Asa zisele foste prietene au fost doar de circumstanta. Uita-le.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la prieteni si urmareste anime-uri.

| TanteMarianne a răspuns:

Incearca sa-ti amintesti daca ai facut o greseala mare in viata lor! probabil ai facut ceva de genul si acum sunt suparati pe tine si nu vor sa vorbeasca ceva timp cu tine...
sau probabil s-au saturat de tine
daca e prima varianta o sa le treaca, mai repede sau mai tarziu, totul la timpul lor!

Răspuns utilizator avertizat
| crys12 a răspuns:

Buna happy Pai parerea mea este ca ar trebui sa renunti la acei "prieteni", fiindca ti-au fost aproape pana cand tu ai dat de greu. Dar ..sa nu fii suparata, ca acele persoane care sunt langa tine, se pot numi adevarati prieteni. Si inca ceva, nu mai insista! Nu are niciun rost! Au plecat, plecati sa fie happy Daca nu vor sa mai discute cu tine, respecta-le dorinta, asta au vrut asta au primit! happy Atat am avut de zis, sper ca te-am ajutat cu ceva si LA MULTI ANI!