Stai relaxat! Cel mai bine este sa iti vezi de viata ta, De ce nu incerci sa cunosti mai multe fete, sa vorbesti cu prietenii...si sa le ignori intr-un fel...Singura solutie este sa incerci sa cunosti si alte fete! Hai da=i drumul.Capul sus, fii barbatstiu ca poti.TE PUP!
Nu ne-ai spus ce ai facut in a doua noapte. Daca invatai ca o relatie are si sfarsit, acum nu mai priveai tavanul.
Uite..nu ar trebui sa pui intrebarea pe tpu...pt ca poate altii care zic e gresit si apoi vei fii suparat, nu mai bine faci cum iti zice inima si sa o intrebi de ce nu vrea? ..Eu zic sa faci cum crezi tu:*
Si daca inima ii zice sa se taie pe maini sau sa se sinucida? Inca il sfatuiesti sa si-o asculte?
Inteleg ca este ciudat si ca simti ca ceva lipseste. E normal. Desi e cliseu..sa stii ca timpul le rezolva pe toate. Da-i timp timpului
Nu sta sa te gandesti prea mult si incearca sa accepti ca nimeni nu e de neinlocuit ..nici macar ea.
Stai relaxat si asteapta urmatoarea aventura in care viata te va impinge cu sau fara voia ta.
Mai,nu cred ca s-ar gandii sa faca asta..asa sper:]
El a zis-o : " Asa mi s-a intamplat mie si timp de doua zile am fost innebunit! am vrut sa ma sinucid, ba chiar m-am taiat pe mana..." in cazul lui inima il sfatuieste prost!
..Mda ai dreptate, atunci sa discute frumos cu ea, si sa nu se mai gandeasca la sinucidere..pt ca este pacat.
Băi, puștiulică, lasă regretele și tendințele de suicid că o să ai timp de din astea pe la 16-17 ani. Glumesc.
Termin-o și vezi ce faci cu viața ta, lasă fetele o perioadă, ieși la un fotbal, pune mâna pe carte (nu că nu știi sa scrii pentru că ești cu MULT peste media abilităților de scris a celor de aici - felicitări), fă-ți un afiș cu „loc de dat cu capu'" și pune un X mare în mijloc, lipește-o pe perete și folosește-l de fiecare dată când te simți „deprimat" (adică cu tendințe de om pierdut în spațiu).
Mult noroc și citește niște poezii și romane PSIHOLOGICE (dacă te simți în stare poți și să scrii)...
Baftă.