| blondix_2927 a întrebat:

De mult am fost cu un baiat timp de 1 ani si ceva, il iubeam enorm, nici acum nu imi este indiferent straight face dar de 7 luni sunt cu altul, si tin la el, dar de fiecare data cand il vad pe celalalt mi se face dor de el, si uneori ma gandesc la el...totusi ma gandesc mereu la am2 straight face nu stiu ce sa fac straight face daca ma despart de el, o sa il pierd definitiv, iar daca raman cu el, il pierd pe celalalt...acesta ma iubeste, dar nici pentru celalalt nu sunt indiferenta, amandoi au un rol important pentru me love struck

3 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Impaca`te cu fostul.si gata.no questions asked

| lollopop a răspuns:

Daca tu simti ceva mai puternic pentru cel pe care l-ai parasitt, nu are rost sa mai ramai cu celalat, el va suferi, dar ii va trece. Trebuia sai spui adevarul si el va intelege, nu i-l spune deodata, ci incet si fa-l sa ineleaga ca tie inca iti place de baiatul pe care l-ai parasit.

| Veve :X a răspuns:

Cred ca esti constienta ca nu ii poti avea pe aman2, nu?

parerea mea este ca trebuie sa pretuiesti ceea ce ai happy nu-l parasi pe actualul pentru fostul ca mai apoi iti va parea rau. gandes`te ca tu te`ai despartit de primul dintr`un anume motiv si poate mai inseamna ceva pentru tine dar nu uita ca unul dintre voi a gresit atunci happy. cat despre actualul, ei bine daca il iubesti de ce sa va despartiti? iubeste`l in continuare si nu vei regretawinking
cu fostul puteti ramane prieteni buni, de genul; sa va sunati, vorbiti pe mess, va plimbati etc.

dar totul ramene la alegerea ta happy tu sti ce trebuie sa faci cu viata ta happy