| Sweet111 a întrebat:

De multe ori es cu prietenul(iubi.)la primblare in doi si mereu imi spune:" De ce taci?" si eu nu stiu ce sa-i raspund. dati-mi idei va rog frumos. Promit Funda la cea mai buna idee. dar va apreciez pe toti care imi raspundeti cu vot! love struck mersi kiss

Răspuns Câştigător
| unnimeni a răspuns:

Probabil esti o fire mai tacuta si el incearca sa isi faca datoria, intretine conversatia, dar singur nu poate dialoga.
Deschide si tu subiecte noi: muzica, sporturi, scoala, mancaruri preferate, diverse fantezii, visuri etc.
Sincer, e neplacut sa fi cu cineva care nu comunica cu tine... asa ca ia atitudine si deschide-ti gura... e spre binele vostru.
Pa pa!

6 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Eu cind ies cu prietenu il iau la intrebari...primele merg cum la scoala big grin apoi ce ai facut astazi pina a ne vedea:d apoi incepem uneori sa vb despre cineva.sa analizam ceva.sa vedem ce va fi in viitor.cum ar fi mai bine. uneori e bine sa discutati cum doriti sa faceti dragoste(daca faceti), pozitii noi...:d e foarte interesant.big grin succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca te bucuri atat de tare ca esti langa el, ca nici nu mai e nevoie de niciun cuvant.ca orice gand zboara pe langa tine sau poti incepe sa il lauzi si sa pari fff indragostita si dependenta de el, sa se simta cocos(ca asa le creste sufletul cand ii lauzi!) si mai poti zice si ''mi-ar place sa...''si ii spui ce iti vine in minte si poate iti indeplineste ''dorinta''

| anaMARIA a răspuns:

Gaseste orice subiect de discutie cu el. Spre exemplu,te intalnesti cu el,il saluti,il pupi,il intrebi ce face,probabil,el iti va raspunde iar dupa aceea il poti intreba ce a facut el la scoala/liceu/munca (depinde unde se incadreaza)... Ce a mai facut in ziua respectiva. In timp ce iti povesteste mai cere-i detalii,mai intreaba-l una, alta si discutia va continua de la sine. Intreaba-l mai orice, nu te mananca nimeni.Nu are rost ca din cauza timiditatii (ca presupun ca de aia nu vorbesti prea mult) sa fii tacuta.Te va intelege un timp, dar se va satura la un moment dat sa va tot intalniti si tu sa nu scoti 2 cuvinte.

| klary a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti la relatie mai serios. Daca deja nu prea mai aveti ce sa va spuneti, cred ca poti sa tragi si tu usor concluzia...
Adevaratii indragostiti nu se mai satura sa isi vorbeasca, nu sunt in pana de idei. Poate nu e el alesul. Succes in dragoste

| anaMARIA a răspuns:

De asemenea, ii poti povesti si tu ceva.Despre X sau Y. Sau ce ai facut in ziua respectiva.Nu stiu absolut orice happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i pentru ca n-am cuvinte, te iubesc atit de mult incit nu mai am ce spune...ok?