| SakuraBeauty a întrebat:

de multe ori i-am dat de inteles ca il plac. adevarul e ca stiu sa imi ascund sentimentele fata de ceilalti dar lui i-am dat de inteles ca il plac, abia acum vad cateva reactii din partea lui, am reusit sa il impresionez de cateva ori la fraceza si sa il las cu gura cascata cand recit poezii de dragoste in franceza sau cant in franceza, prietena mea cea mai buna a zis ca l-a vazut cum ma privea si zambea cand picta, nu stiu cat e de adevarat fiindca eu l-am prins ca ma privea doar de cateva ori si cu zambetul la fel laughing el e domnul popularitate acum dar nu era inainte si acum e schimbat e genul care nu isi arata sentimentele pentru o fata mai putin populara ca nu cumva Doamne fereste sa isi strice reputatia, il plac foarte mult, nu am cum sa ii spun ca il plac findca sincer nu mi se pare adecvat ca o fata sa faca primul pas, voi ce ma sfatuiti sa fac, cum pot sa imi dau seama daca ma place sau daca sunt doar coincidente acele priviri, zambete si probabil atingeri "accidentale ". p. s nu va bateti joc va rog mult, nu cred ca sunt nici prima nici ultima care place un baiat si nu stie ce sa faca laughing multumesc ca imi acordati raspunsul si o parte din timpul vostruca sa ma ajutati:***

2 răspunsuri:
| Originalone a răspuns:

Popularitate zici,da ce sunteti vedete.
cE fras e doar scoala.
Bagate in seama cu el, bagate in gasca lui de prieteni.
lOVestel fa ceva cu el sa te bage in seama
zi sa te ajute la ceva teme, vezi tu

| Debiiii a răspuns:

@Originalone
Nu sunt vedete, asta e clar. Dar ştim cu toţii cum arată genul acela de băiat care crede că le ştie pe toate şi are lumea la picioare.batting eyelashes

Acum, draga mea, eu cred că ar fi bine, un timp să laşi mai moale treaba, vezi dacă continuă cu privire ăstea şi toate cele, după care acionează.
Salută-l şi tu când treci pe lângă el, mai vorbeşte cu el, purtaţi discuţii libere şi lejere, nu ceva care să-l plictiseasca, aşa te va considera plictisitoare.
Sper că te-am ajutat, o zi bună încontinuare. happy