| resident a întrebat:

De multe ori observ cum baietii sau multi dintre prietenii mei se gandesc numai la sex se lauda cu asta! eu ma gandesc si as vrea sa primesc un raspuns oare sentimentele sunt mai placute decat placerea sexului? sadun sentiment dureaza mai mult decat o partida buna de sex

Răspuns Câştigător
| diavolitza a răspuns:

Esti cumva baiat? surprise. Sincera si eu ma cam intreb, cand merg pe strada si aud susoteli din spate " mama ce buna-i tipa". Cred ca sentimentele sunt mult mai profunde. Un simplu sarut face cat o mie de partide de sex, un "te iubesc" e mult mai placut decat orice o placere a sexului. O despartire doare mai tare decat o dezvirginare. deci poate ca un sentiment nu dureaza "mai mult decat o partida buna de sex" dar e mult mai profund

10 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

Pentru ca sentimentul e mai puternic si ramane pe cand sexul...no talking... daca am inteles eu bine intrebarea... mi se pare ciudat ca un baiat sa gandeasca asa ca tine...crezi mai mult in sentimente decat in altceva?

| canarita a răspuns:

La baieti placerea exista aproape intotdeauna dar atunci cand esti implicat emotional placerea este mult mai mare, la fel si implinirea pe care o simti si dupa aceea.

| Delia 75 a răspuns:

Da, sigur ca sentimentele sunt mult mai placute decit placerea sexuala ......asta dupa parerea mea poti sa obti oricind ....pe cind sentimentele se obtin mai greu.....si dureaza mai mult.

| sese a răspuns:

Daca le imbini gasesti o reteta, poate, a fericirii.

| Chocolate a răspuns:

Bine zissad

| andreea89 a răspuns:

Categoric dureaza mai mult.asta daca sunt si apreciate.

| resident explică:

Da sunt baiat tongue..credam singurul care gandeste asa sau na cum bine zis laughingca fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat adevarat nu se lauda in gura mare cu ale lui cuceriri si mai ales nu da nume. din respect pentru femeia cu care a facut-o.si fiindca este educat si discret. cei care fac asa ceva sunt prosti dea binelea. unul discret va fi apreciat de multe femei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric DA, depinde insa de varsta, doar dupa oarece experienta ajungi sa apreciezi mai mult sentimentele traite impreuna decat un simplu act sexual!

si... daca privesti din alt unghi... cat dureaza actul sexual comparativ cu sentimentuele?!?

| ioana_6133 a răspuns:

Ai dreptate.multi baieti din ziua de astazi la asta se gandesc.Sa stii ca e mai frumos sa simti ceva pentru o persoana.si cu siguranta dureaza ceva.