Esti cumva baiat? . Sincera si eu ma cam intreb, cand merg pe strada si aud susoteli din spate " mama ce buna-i tipa". Cred ca sentimentele sunt mult mai profunde. Un simplu sarut face cat o mie de partide de sex, un "te iubesc" e mult mai placut decat orice o placere a sexului. O despartire doare mai tare decat o dezvirginare. deci poate ca un sentiment nu dureaza "mai mult decat o partida buna de sex" dar e mult mai profund
Pentru ca sentimentul e mai puternic si ramane pe cand sexul...... daca am inteles eu bine intrebarea... mi se pare ciudat ca un baiat sa gandeasca asa ca tine...crezi mai mult in sentimente decat in altceva?
La baieti placerea exista aproape intotdeauna dar atunci cand esti implicat emotional placerea este mult mai mare, la fel si implinirea pe care o simti si dupa aceea.
Da, sigur ca sentimentele sunt mult mai placute decit placerea sexuala ......asta dupa parerea mea poti sa obti oricind ....pe cind sentimentele se obtin mai greu.....si dureaza mai mult.
Ai dreptate.multi baieti din ziua de astazi la asta se gandesc.Sa stii ca e mai frumos sa simti ceva pentru o persoana.si cu siguranta dureaza ceva.
anonim_4396 întreabă: