anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De o luna am inceput sa vorbesc cu o fata, ii place de mine imi spune ca ma iubeste si cuvinte de iubire. Intre timp a plecat in strainatate, si eu am pus-o la încercare prin mesaje, mam dat drept altcineva i-am poropus sa ne intalnim sa ne cunoastem si a acceptat. Ce sa fac in cazu asta, sa o parasesc? E normal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| darriya a răspuns:

Tie ti se pare normal sa accepte o intalnire cu altcineva? aia nu e iubire pur si simplu nu te minte pe tine ci pe ea cand iti spune ca "te iubeste"lasa-o fara sa-i spui nimic, lasa-o sa isi dea ea seama de greseala pe care a vrut s-o facawinkingcauta o fata care sa te iubeasca cu adevarat.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-ai sapat groapa singur,asa ca poti ramane singur o vreme.
Nu era deloc cazul sa pui la incercare pe nimeni si,in plus,fata a acceptat o intalnire sa faca cunostinta cu cineva,nimic altceva.
E interzis sa cunosti alti oameni?
Nu stiam, aflu abia acum...
Oricum, daca descopera ca tu esti cel care se tine de glume pe net, te va parasi ea.
Pentru ca nu ai incredere in ea.
Ramai singur o vreme si reflecteaza la experienta asta, o sa-ti foloseasca.

| corhaz a răspuns:

Pai spune-i sa mearga la intalnire va ramane cu botul umflat apoi vei vorbi cu ea si i zici. "cum a fost intalnirea cu ala care ti-a dat intalnire prin mesaj?"

| Yasemyn a răspuns:

Buna!
Tinand cont ca voi doar vorbiti inca nu formati un cuplu happy (asta spui tu)
Dar ce ai facut tu denota faptul ca nu ai incredere in ea, iar daca nu ai incredere in ea de ce mai vorbesti cu ea? happy Really? happy
Daca vrei neaparat, poti merge la intalnire si sa ii explici tot happy sa vad ce o sa iti spuna ea atunci? Realizezi ca o vei pierde de tot? happy
Gandeste-te bine ce ai de facut happy!

Bafta kiss