Buna,nu poate sti nimeni sigur daca te inseala sau nu, orice e posibil. Poate te inseala sau poate ca ai tu impresia asta.Eu una zic sa nu acuzi ci sa vezi in continuare purtarea ei, daca s-a schimbat fata de tine si nu mai e cum a fost, se poate sa fi intervenit altcineva in viata ei.Totusi ai nevoie de dovezi clare nu sa faci acuzatii nefondate.Incearca sa afli,sa te interesezi, dar sa nu afle ca totusi poate nu te inseala si daca afla ca nu ai incredere in ea, poate se va supara pe tine.Fi prudent.
Si normal ca te inseala da-i pace nu-i mai da atentie no baga in seama daca tea inselat odata o sa faca de mai multe ori asa sunt cu***** asa ca nu-ti bate capu ce no sa-ti gasesti alta iubita daca te inseala fu*** cu capu de toti peretii si o sa-ti fie mai bine si peurma si peurma zii sa se duca la cel cu care vb la telefon (ea oricum nu-i iubita ta da va fi deamu iubita pentru toti)nu-ti mai bate capu pentru o fata ca nu merita
Poti sa te astepti de_la o femeie lo orce dar parerea mea e sa-ti gasesti p altcineva
Buna! cel mai frumos ar fi sa incerci sa discuti cu ea,cu calm sa vezi poate totusi nu e nimic grav. daca nu rezolvi nimic discutand,cum ii prinzi tel,poti lua nr persoanei respective si suni. daca ea iti sp ca pe prietena ei o cheama nu stiu cum, cand suni la nr respectiv, intrebi de numele ala si atunci ti se va confirma.sau poti sa o urmaresti. daca aveti o relatie de mai mult timp ar trebui sa fii sigur inainte de a face o greseala pe care mai tarziu sa o regreti ai grija! bafta1
Parerea mea este urmaresteo si apoi te convigi sacrificati o zi de munca sau ce activitate ai si urmaresteo sa cand ai prins-o dai papuci pentru ca daca greseste o data greseste mereu asa-i
AndrewTate7789 întreabă: