| DiannaDi a întrebat:

De o luna vorbesc cu un tip, cu care am iesit o singura data la o cafea. Intalnirea a decurs foarte bine si de atunci vorbim, dar tot amical. Nu misca niciun deget în plus, iar eu nu stiu de ce e retinut. Nu ma ia, nici nu mă lasă. Nu vreau sa îl intreb ce vrea de la mine pentru ca poate el ma vede ca pe o amica, iar eu o dau în penibil. Gresesc dacă-l invit sa împodobim împreuna bradul de Craciun la mine? Fara alte intentii? Ma gandesc ca poate ne-am apropia si reusesc sa vad ce vrea

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da, greșești, e exagerat. mai bine îl chemi lao plimbare sau o cafea și vezi cum se poartă

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Stimata domnisoara observ ca dumneata esti cam disperata dupa el

| Andreeush a răspuns:

Cred că te grăbești să îl inviți la tine acasă.

| Sofer a răspuns:

Invită-l la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!

Fii sinceră cu el și vezi, observă daca simte la fel, dar fii sincera ca nu ai nimic de pierdut.

Fa tu ceva daca nu face el, dă-i tu de înțeles si abia dupa trage o concluzie, după ce acesta ti-o confirma.

Tot așa și eu cu o tipa nu îmi dădea nici un semn deși parca ar fi vrut să fie cu mine dar nu misca nimic asa ca am rămas prieteni.

| TFL007 a răspuns:

In cel mai rau caz va crede ca il inviti la tine ca sa il violezi... n-am mai auzit asa ceva, cum reusesc unii sa atraga fara sa miste un deget si sa stea pasivi! E SENZATIONAL. P.S Sa nu fie pe invers

| anonim_4396 a răspuns (pentru TFL007):

Asta pentru că personalitatea unui om poate fi atrăgătoare pentru un alt om, nu trebuie să facă altceva decât să fie el însuși.

Probabil este pe invers, probabil discuta cu mai multe fete si nu e decis, probabil crede același lucru pe care îl crede si ea ca il vede doar ca pe un amic.

| andrey69 a răspuns:

Poate ca i mai timid, incearca sa fii tu cea care arata intentiile din aceasta prietenie, posibila relatie.