Adică te roagă orietena ta cu care ești împreună de 3 ani, să te culci cu ea, iar tu zici că nu ești pregătit?
La ce-ți trebuie atunci prietenă și complicații?
Ai dreptate. Arunc-o și rămâi doar cu prietenii. Sunt perfecți pentru ce te interesează pe tine. Adică fotbalul și telefoanele.
Dar tu ai f...t vreo fata in viata ta?
Spune-i ca nu te simti pregatit pentru o relatie atat de apropiata si ca iti trebuie timp. Spune-i ca nu vrei sa strici conexiunea pe care o aveti impreuna, care e mai presus de dorintele carnale.
Aminteste-i ca Dumnezeu va priveste si va judeca in fiecare secunda, si ca e mai bine sa aveti o eternitate de fericire dupa moarte decat niste clipe de placere acum.
Ce varsta ai? Dacă spui ca preferi sa stai cu prietenii și nu cu iubita ta înseamnă că ai o problema. Ești sigur de orientarea ta sexuala? Sincer, nu am auzit de un tip care sa prefere prietenii și nu iubita, mai ales dacă este vorba de sex.
Nu te intereseaza ce varsta am.
Nu ma interesează personal, era un factor pentru a putea deduce de ce nu vrei sa stai cu prietena ta.
Si eu cred ca nu are sens intrebarea ta. Un baiat isi face o iubita atunci cand vrea sa o sarute, sa o imbratoseze, sa o protejeze, sa faca sex cu ea, sa se simta bine. Nimeni nu zice sa incepi cu sexul dar e foarte important intr-o relatie. Si esti intr-adevar primul baiat care refuza sexul...waw