| HeyScandura a întrebat:

De o saptamana sunt cu un tip.Ne-am cunoscut la un party si cand am plecat m-a condus pana la usa si m-a sarutat.
A doua zi de dimineata am iesit cu el si inca o prietena si am aflat ca dupa ce am plecat ei au iesit afara unde au purtat o discutie "aprinsa" in legatura cu mine.
Ieri am plecat din parc, unde eram cu vreo 10 persoane sa cumpar tigari si suc, iar cand m-am intors o amica m-a tras deoparte si mi-a zis ca asa-numitii mei prieteni au zis ca nu mai vor sa trec pe acolo si ca o sa se straduiasca sa ma faca sa ma sim prost din cauza ca sunt cu acel baiat.
Eu nu vreau sa renunt la el si nici el la mine... V-as fi recunoscatoare da m-ati ajuta cu un sfat.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| M&M_6418 a răspuns:

Pai, bine ai spus "asa numitii "happy. Hai sa o luam pe gandire logica. Prietenii sunt acei cineva care iti sunt alaturi si in momente bune si rele, care se bucura cand tu esti fericit, si care se intriseaza cand esti trist... etc. Iar iubitul, este cineva cu care iti petreci timpul liber, de care te legi prin afectiune reciproca. Tu, din cate imi dau seama,, din spusele tale esti fericita cu tipu' asta, chiar daca spui ca esti cu el de o saptamana. Tu fiind fericita prietenii tai ar trebui sa se bucure pentru tine, dar nu o fac, si din potriva vor sa te faca sa te simpti prost, lucru pe care un prieten nu ar face-o niciodata deci acele persoane nu-ti sunt prieteni.

Ecuatia nu e grea, treci peste, comporta-te de parca nu s-ar fi intamplat nimic, nu te simpti prost din cauza lor, continua relatia cu respectivul, poate o sa iasa eva frumos si... invata sa iti alegi cu mai mare grija prietenii, lumea e nebuna si rea din totdeauna happy. Aaa da, fumatul dauneaza grav sanatatii [-x

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se pare ca ti-a placut cum te-a sarutat! Vedeti-va de treba si ignorati invidia si rautatile celorlalti!

| tyana a răspuns:

Poate baiatul respectiv are o reputatie proasta si amicii tai vor doar sa te protejeze.Incearca sa il cunosti mai bine, sa ii cunosti anturajul si daca e baiat bun iti continui relatia in ciuda discutiilor provocate in randul prietenilor.Pana la urma e viata ta, nu ai nevoie de aprobarea lor. Iar discutiile de genul asta dureaza o vreme, dupa care se sting.Important e ce simti tu!

| Roxytza a răspuns:

Pai poti sa faci asa daca chiar il placi iti lasi asa numiti tai prieteni deoparte daca chiar e de incredere tipul... Dar daca chiar era prietena ta adevarata nu purta o discutie asa aprinsa cu tine...Chiar nu merita sa ai prietenii de aia.Eu zic sa incerci sa te apropii mai mult de el sa vezi cu adevarat ce prieteni ai.

| IoNuTzzz_5978 a răspuns:

Asculta fato daca ti cu adevarat la el si el tine la tine de ce sa te desparti de el

| lorre a răspuns:

Daca prietenii nu vor sa mai treci pe acolo din cauza iubitului tau sa stii ca aia nu's prieteni sunt doar niste prefacuti... uita de ei si continuati relatiawinking

| Razvan a răspuns:

Ramaneti impreuna.Ai dreptul sa iubesti pe cine vrei tu atat timp cat esti gata sa lupti cu "binevoitori". Si vor fi destui de-a lungul relatiei voastre.Important e sa comunicati si sa nu lasati prostiile sa va desparta

| emillie a răspuns:

Ramai cu el, pur si simplu. Daca aia iti sunt prietenii, sa iti impuna cu ce baiat tu sa fi, mai bine renunti la ei! Eventual le poti spune ca tu nu vrei sa alegi intre prietenia cu ei si iubitul si ca e decizia ta cu cine alegi sa fi!

| IoNuTzzz_5978 a răspuns:

Pai daca el te iubeste cu adevarat si tu ti la el de ce sa va despartiti din cauza unor indiviti care e posibil sa minta daca tu il cunoasi pe el eu dik sa nu va despartiti

| MindExplode a răspuns:

Poate amicii tai nu vor ca tu sa fii cu el pentru ca elnu face parte din gasca voastra... tu acum trebuie sa alegi intre prieteni sau baiatul pe care il placi, poate sa incerci sa afli cauza din care prietenii tau nu il accepta

| Crisu a răspuns:

Aia sunt prieteni? Nu trebuie sa renuntsi la ei doar pentru. niste prostii. Uita'te pe youtube la "Drama a doi tineri' si vezi mesajul de la sfarsit.Nu merita sa asculti pe nimeni oh go on Macar tu nu face aceeasi greseala ca mine happy

| IepurashRocker a răspuns:

Poate prietenii tãi sunt invidiosi... sau poate nu vor ca tu sã iesi cu el pentru cã e un bãiat rãu na happy mai bine ai purta o discutie cu prietenii tãi si întreabã-i de ce nu le convine noua ta relatie.

| romel a răspuns:

Pai ia si fi tu isteata si nu te las auna cu 2 batuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ia si fi tu isteata si nu te las auna cu 2 batuta

| Lavinia_6306 a răspuns:

Ignorai! O sa-si dea seama ca, gresesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti nu iti sunt prieteni adevarati. dar nu fi sigura nici pe prietenu tau poate ei au un motiv anume de nu vor sa fi cu el. disqta cu ei