Dacă nu ești pregătită ar trebui să te înțeleagă și să aștepte până vei fi pregătită să faci pasul ăsta. E dreptul tău, alegerea ta, nu are de ce să se supere pe tine.
În schimb puteți descoperi viața sexuală și fără să faceți sex vaginal. Puteți să faceți petting sau să faceți sex oral fără să fai sex vaginal până când vei fi pregătită pentru asta.
Orice relație e diferită, e greu de spus dacă afectează relația. problemele și nemulțumirile trebuie discutate de către parteneri. Dacă există dragoste atunci cu siguranță va aștepta să fii tu pregătită.
Tu ce crezi? Normal ca da.Si faza cu "asteptatul fetei pana e pregatita" crede-ma ca e o mare gogomanie.Nici un baiat nu asteapta atata dupa fata fara sa faca ceva, tocmai de aia exista cu*ve.Iti spun asta ca sunt baiat si stiu ce zic.Am facut si eu asta, dar nu pe ascuns.I-am zis frumos ca daca ea nu-mi da ce doresc, ma duc la o cu*va si chiar aia am facut si uite ca dupa 2 saptamani a vrut sa facem dragoste.Deci pana la urma fata vrea doar ca ii e ori rusine ori timida ori vrea sa se lase greu.
Daca tu nu esti pregatita inseamna ca nu-l iubesti asa cum te iubeste el pe tine, si atunci e posibil sa afecteze relatia dintre voi.
Depinde de fiecare. daca baiatul chiar iubeste fata respectiva va avea rabdare pana ea va fi pregatita.din moment ce ai pus intrebarea cred ca esti in situatia asta. daca nu esti pregatita sa nu o faci.asa poti afla daca chiar tine la tine.a, si nu e musai dupa un an de relatie.poate fi mai putin sau mai mult timp. sper ca te-am ajutat. funda?
E bine daca sta un an...sg ar afecta relatia. Chiar daca nu ti-ar da de inteles usor usor s-ar departa de tine, mai ales dupa ce afla si prietenii lui(aia au cea mai mare influenta)
Ok, sa adaug ca atunci cand eram cu el i-am spus ca poate sa se **** cu niste cu*ve fara sa fiu geloasa pe el. Dar sa nu faca asta cu mine pana ii zic eu ca vreau sa o fac.
anonim_4396 întreabă:
alexaalexandra întreabă: