Menstruatia se poate deregla, asa ca stai calma pana la sfarsitul lunii, iti poate veni menstruatia. Daca luna trecuta ti-a venit mestruația pe 10 iar acum pe 13 nu este ceva de speriat inca nu ti s-a format o data exacta, ciclul mestrual se poate deregla si cand racesti la burta. Ai grija sa numai stai pe rece si sa te imbraci gros iarna! Eu niciodata nu m-am speriat, la 12 ani am racit si mi-a venit odata la 2 luni. Stai linistita ca se poate ca in luna sta sa iti vina pe 13 iar luna viitoare pe 25, daca ai menstruatia dereglata, daca esti racita vei avea crampe si durerei. Bafta!
Din aceasta intrebare de-a ta, nu se intelege ce doresti sa stii sau in ce problema doresti sa fii informata. Doar daca vei preciza printr-o suplimentare precisa ce doresti de fapt sa stii vei primi si raspunsul asteptat. Sanatate!
Poate sa îți vina cu o zi doua mai devreme sau o zi doua, trei mai tarziu. Asta nu se cheamă dereglare. Tu calculează tot la 28 zile și ți cont ca poate fii cu câteva zile mai devreme sau mai tarziu.
beausingurlamasamea întreabă: