Dupa mine eu mi-as vedea de servici si cu ea as vorbi ca intre colegi de munca, tu poti sa o intrebi daca e interesata de tine si daca puteti sa ajungeti la ceva serios in caz ca asta doresti.
Strecoara-i un biletel. La locul de munca sunt prea multi ochi si ar fi in dezavantajul vostru, mai ales al ei, ca sa se iste ceva povesti. Lumea e rea. Relatiile, ca si semintele de plante, trebuie tinute intr-un loc intunecos si racoros ca sa incolteasca. "Hai sa ne intalnim la cofetaria "Pralina", vineri la ora 18:30".
Nu e prea bine sa ai o relatie la locul de munca. Nici daca ajungeti la casatorie, nici daca relatia se termina prost.
Reactia ei pare a fi una de autoaparare. Cred ca se simte cumva amenintata. Cauta o carte despre limbajul trupului, observ-o atent pe fata si vezi ce zice cartea despre reactia ei.
Incearca sa o saluti daca iti lasa timp sa o faci. Poate aveti evenimente sociale la firma si ai putea incerca sa intri in vorba cu ea atunci. Vezi ce face cand pleaca de la lucru. Poate o ia unul cu masina si ti-a rezolvat problema. Daca ia transportul in comun, fa-ti drum comun cu ea, dar sa fie credibil, si vezi daca puteti intra in vorba.
Si mai bine, vezi daca puteti lucra ceva impreuna.
Abordarea directa nu prea merge la cineva care are 20+ si este pe picioarele proprii.
Mi-am recitit raspunsul precedent si nu-mi vine sa cred ce scortzos am devenit! Fa ceva haios, smulge-i un zambet. Ofera-i o floare cand treci pe langa ea - ii tai drumul, I-o intinzi fara vreun cuvant, ii zambesti si treci mai departe. Sau pune-ti o palarie ciudata cand va intersectati, sau un nas de clown sau sun-o dintr-o trompetzica minuscula. Evident, poti gasi o mie de alte idei acceptabile in compania ta si in cultura din Romania. Ii transmiti clar ca te intereseaza intr-un mod care nu o face sa se simta amenintata. Din ce ne povestesti, nu cred ca merge nimic direct cu fata asta, abordarea directa este solutia "brute force".
Prietene, daca nu intrii in vorba cu ea, nu se va intampla nimic.
Daca te intereseaza sa ghicesti ai mai multe optiuni: mama omida si cele asemanatoare, zaruri si bakara, ghicit in carti, poti sa citesti nostradamus si sa incerci sa te regasesti printre catrene, la final... nu conteaza.
Pune naiba mana si vorbeste cu ea. O inviti undeva, la masa, etc. Cat de greu poate sa fie. O fii maritata. Si ce daca? Aflii ca este maritata si te retragi frumos.
In loc sa iti pierzi timpul pe aici, mai bine vorbeste cu ea. Spune-i ca desi nu se cade, ti-au placut ochii ei. Ce sa faci acum? Maritata sau nu tot iti plac. Si ca vrei sa ii vezi si la masa. Atat.
Du-te frate si baga-te in seama cu ea, intreab-o ce face. Fa conversatie, doar nu vrei sa vina ea la tine, daca zici ca lasa capu in jos si asa inseamna ca o fi timida. Si curaj si baga-te pe ea, ca sigur nu musca
Ai putea sa o inviti la o cafea si sa vorbiti ca doi oameni maturi. traim in secolul vitezei..nu pierde timp pentru ca s-ar putea sa fie in zadar. sau s-ar putea sa fie "the one"
Vreau sa vorbim in privat desprea ea..si eventual sa ma ajuti cu un sfat.
Lasa mi id ul tau de mess
Pai, poti sa vorbesti cu ea in chat (la mine e experienta inversa) si asa am cunoscut baiatul ala, pe care il imaginam altfel decat e.