| andreii2 a întrebat:

De obicei se spune ca e mai usor sa vorbesti cu o persoana pe mess decat fata in fata.La mine e invers.Cand vorbesc fata in fata cu un baiat sau fata, nu am probleme, gasesc subiecte de discutie, o gluma... tachinari.
Pe mess nu prea stiiui ce sa vorbim.Am cunoscut o fata pe mess dar nu prea stiu cum sa vb cu ea.Am intrebat-o cam tot. unde invata cati ani are etc.
De multe ori cand vorbesc, cu o persoana pe care nu prea o cunosc, sunt intrebat cmz. ce sa raspund?,,"mai nimic' e raspunsul meu clasic. Mi se pare o intrebare incuietoare.Ca atunci cand spui elefaNT la jocul fazanlaughing
Ce sa mai intreb o persoana pe care abia o cunosc?hee hee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ai ce vb daca si persoana celalalta nu prea stie ce sa zica... am trecut si eu prin asta... si din aceasta cauza de cele mai multe ori vb doar pentru cateva zile... ca sa las o impresie buna... ma mai perfectionez si eu putin in legatura cu mai multe subiecte si dupa aia nu mai vb cu ea... trec mai departe... este normal sa nu mai ai subiecte de vb daca nu v-ati intalnit face to face. dar pana te plictisesti de acea pesoana intreab`o orice iti trece prin minte... mai faceti niste provocari la pool... ii mai arati niste filmulete amuzante... etc etc big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca consideri ca nu te descurci atit de bine pe mess...prupune-i sa va vedeti si totusi... leagate de orice raspuns iti pun, intreab-o de orice iti trece prin minte. deci de la raspunsul ei pune si intrebarea mai departe

| babyblue_8473 a răspuns:

Filme preferate, muzica. Eventual ii trimiti tu cateva melodii care iti plac si ea tie, schimbati impresii. La inceput puteti sa discutati despre scoala, c a facut in ziua respectiva, sunt ft multe!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

644