Buna,
Nu, ma indragostesc foarte rar si cand mi se intampla asta, dureaza luni intregi!
Nu...M-am indragostit o singura data, acum, la 14 ani si inca sunt indragostitia de el.Din pacate nu e reciproc sentimentul,dar ma multumesc cu faptul ca il vad in fiecare zi la scoala...
Totusi, multi cred ca se indragostesc (tot timpul) chiar daca doar plac acea persoana, e mai mult atractie fizica.Pentru mine termenul de "indragosteala" inseamna mult mai mult, aproape ca iubesc acea persoana...parerea mea.
De indragostit repede nu, sunt multi care zic ca se indragostesc repede dar de fapt acel lucru este doar o ''actractie spirituala sau fizica'', pentru a te indrgosti cu adevarat dureaza destul de mult.Asa ca as putea zice ca nu ma indrgostesc repede.
Eu unul ma indragostesc foarte rar deoarece cred ca nu se mai merita, dar totusi cand o fac ceea ce am facut-o tine de vreo 2 3 ani si inca continua.
Sincer nu... adica ma indragostesc o data si bine...si imi trece si destul de greu
De obicei eu nu ma ''indragostesc'' in adevaratul sens al cuvantului... e doar o prostie in mintea mea eu zic ca sunt indragostita dar nu sunt de fapt inca nu mi-am gasit ''printul''
cristella întreabă: