Te inteleg.Cel mai probabil te-ai plictisit de ea. DE cand ai constatat ca nu avti nimic in comun, parca nu mai ti-e atat de draga ca la inceput. Daca simti ca nu merita, nu merge la intalnire. Dar daca simti nevoia sa ii dai o explicatie, du-te. Numai ca nu ii spune in fata ca nu mai simti nimic pentru ea. O vei rani, spune-i ca o vrei ca prietena
Ce as face? as pune capat asa zisei relatii si mas consulta cu mine insumi eu chiar vreau o relatie, abia am iesit iar vreau sa sufar din nou, ai grija ca istoria se repeta
Daca e genul de fata cuminte merita si o sa incepi sa o iubesti cu timpul.
Daca arata destul de bine e foarte ok..numai sa nu aiba un aspect fizic naspa.
Totul e sa nu te cuplezi cu vagabonte asa zisele (fete rele) pentru ca ele schimba baietii ca pe soseste.
O sa te atasezi de ia si ia de tine cu timpul.
O sa vezi ca dupa cateva intalniri o sa fie mult mai bine.
Lasa chestia asta ca daca nu ai in comun nu va potriviti.
Ea simte ceva pentru tine asa ca du-te si cu chestia asta o sa se ataseje mult de tine.
Nici eu cu gagicamea nu avem multe in comun dar o iubesc si ea mai iubeste..probabil la inceput eram mai reci unul cu altul dar cu timpul am progresat.
Oricum cum vrei tu dar eu zic ca gresesti.
Totul e sa nu iti bati iubita indiferent de problema.,, daca da in tine nu da si tu in ea pentru ca dupa ei ii va parea rau in mod sigur chiar daca tu ai gresit pentru ca te iubeste si probabil a avut o criza de gelozie... oricum chiar daca tu ai gresit ii va parea rau si te va iubi mai mult.
Alegerea e a ta!
Bafta cu ea.
Daca nu e ea alta.
Dar alege numai fete cuminti pentru ca vei avea o viata frumoasa daca faci asa.
Bafta!
Pai ea nu umbla dupa baieti dar, nu-i foarte cuminte, adica e ca celelalte fete oreacum doar ca nu reuseste sa-si gasesc prea multi baieti care s-o placa, nu e urata, sau eu stiu cum, fizicul nu-i problema, dar e si cam prostuta si nu ca si atunci cand o fata e indragostita, asa e ea tot timpul mereu cu capu-n aer si incerc sa caut sa discut cu ea, dar nu prea avem ce. Si e o distanta destul de mare intre noi deci nu ne putem intalni foarte des sau usor. Mie in sine nu-mi prea place relatia. Suntem oarecum antipatici.
Gaseste un subiect de discutie...neaparat.
Gaseste niste subiecte mai incitante.
Cheamo la tine si urmariti un film de dragoste.
Dear Jhon sau A walk to remember si o so incingi ca sunt multe scene de saruturi pasionale si atunci o saruti si tu.
Vezi tu.
Daca nu simti nimic pentru ea amana si apoi pur si simplu ignor-o ca sa-si dea seama ca nu simti nimic pentru ea. Daca te duci astazi la intalnire e foarte posibil sa te simti la fel cand te intorci si intre timp ea poate chiar te place si iti va fi mai greu sa iesi din asta.
Eu consider ca trebuie cu o zi înainte sau cu două să te duci să vorbești cu ea și să îi spui direct ca nu îți mai place de ea,ca e o față ok,dar nu puteți fi împreună căci dacă ii vei spune să fiți prieteni mai tare o vei răni, ea va crede ca tu te joci cu ea și ca toți băieții o văd ca o prietenă nimic mai mult, să îi spui unei fețe ca vrei să ramii doar prieteni e ca și cum ai spune ca e distrusă de tot și doar îți e milă de ea, spumei direct, mult noroc
Faci cum crezi. Daca ai stabilit deja intalnirea du-te ca sa nu o lasi cu curu-n praf.Ii spui clar ca nu vrei sa fi cu ea si gata
Pai.......iesi cu ea.ii spui ca tu ai vrea sa fiti buni prieteni...sigur va intelege!