Depinde de tipa. Incerci sa vorbesti cu ea si vezi ce zice. Daca vezi ca nu-ti raspunde, evident ca o stergi in secunda 2. Sunt unele care chiar mai rau, iti dau ele add, iar cand incerci sa initiezi o conversatie, nu-ti raspund. Circ!
Sau te lasa in seen si iti iei block.
Crede ca arati bine, trimite poza ta cat mai repede, nu iti pierde timpul cu ea prin msj
Daca cineva iti da cerere pe o retea de socializare, nu o face din politete ci cu cu un scop, de a fii bagata in seama, sa-ti spuna ca te place, samd.
Depinde... unele nu vor răspunde dar cred ca fratele ca vrei sa le dai like la poze
Vrea doar mai multe reactii de ador la poze. Daca ii dai mesaj te lasa in seen si iti da block sau te sterge din lista.
Au nevoie de validare.
Poate poate gasesc unu cu bani care sa le intretina iar ele doar sa desfaca picioarele.
Unul cu bani și cu o baștină sa le lase la panarame testamentul, averea.
Vor sa le bagi în seama. Am trimis eu câteva cereri la caterinca, mi-a acceptat cererea și nici eu nu ma abordat nici eu, a văzut ca nu am abordat-o și ma șters unele mi-au trimis ele cerere și aștepta să le dau eu vrăjeală, alea nu m-au șters dar nici eu nu le-am băgat în seama ca nu erau chiar genul meu din punct de vedere fizic.
anonim_4396 întreabă: