anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De regula cand o tipa necunoscuta iti da accept pe o retea de socializare(fara sa te cunoasca deloc), vrea sa o bagi in seama, sau are vreun interes cel putin fata de tine ori o face doar din politete?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Depinde de tipa. Incerci sa vorbesti cu ea si vezi ce zice. Daca vezi ca nu-ti raspunde, evident ca o stergi in secunda 2. Sunt unele care chiar mai rau, iti dau ele add, iar cand incerci sa initiezi o conversatie, nu-ti raspund. Circ!

| alexalx1234 a răspuns (pentru wildthing):

Sau te lasa in seen si iti iei block.

| RAY a răspuns:

Te vrea ca amic pana cand iti cere poza

| RAY a răspuns:

Crede ca arati bine, trimite poza ta cat mai repede, nu iti pierde timpul cu ea prin msj

| Violleta2022 a răspuns:

Daca cineva iti da cerere pe o retea de socializare, nu o face din politete ci cu cu un scop, de a fii bagata in seama, sa-ti spuna ca te place, samd.

| Crackman a răspuns:

Depinde... unele nu vor răspunde dar cred ca fratele ca vrei sa le dai like la poze

| alexalx1234 a răspuns:

Vrea doar mai multe reactii de ador la poze. Daca ii dai mesaj te lasa in seen si iti da block sau te sterge din lista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Au nevoie de validare.
Poate poate gasesc unu cu bani care sa le intretina iar ele doar sa desfaca picioarele.

| Olsen a răspuns (pentru anonim_4396):

Unul cu bani și cu o baștină sa le lase la panarame testamentul, averea.

| Olsen a răspuns:

Vor sa le bagi în seama. Am trimis eu câteva cereri la caterinca, mi-a acceptat cererea și nici eu nu ma abordat nici eu, a văzut ca nu am abordat-o și ma șters laughing unele mi-au trimis ele cerere și aștepta să le dau eu vrăjeală, alea nu m-au șters dar nici eu nu le-am băgat în seama ca nu erau chiar genul meu din punct de vedere fizic.