Buna!
In mod normal nu ar trebui sa te mai ingrijorezi,insa eu sunt destul de sceptica in priviinta testelor.
Cand eram insarcinata in primele luni,nu am stiut si mi am facut un test, atunci imi aratase negativ, dupa vazand ca tot nu mi vine ciclul[de 2 luni aveam amenoree],am mai cumparat un test si la fel,imi iesise negativ.
Dupa,sotul meu a zis sa mergem la un ecograf,acolo unde,intr adevar mii s a confirmat,faptul ca astept un copil.
Dar tie daca ti a venit ciclu, numai sunt probleme, foarte rara sunt cazuri in care ciclul iti vine si peste sarcina.
Numai bine!
Depinde ce test ai facut; in general, testele sunt valabile la doua zile de la conceptie. Deci daca au trecut 7 e totul in regula! Dar sa stii pe viitor ca e posibil sa iti vina menstruatia si sa fii insarcinata. Se intampla rar, dar se intampla.
De obicei se face dupa 10 zile dar daca ti-a venit menstruatia nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi:* bafta.pe viitor fii mai atenta!
Ţi-aş sugera să repeţi testul peste ceva timp, să zicem o săptămână sau două.
Nu prea cred că ai mai avea motive de îngrijorare acum, dar nu mai fă asta niciodată! (decât dacă nu vrei să te alegi cu surprize neplăcute).