anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De trei ani imi place de o fata si imi e frica sa ii spun, deoarece imi e frica ca ma va refuza. Ea e mai glumeata de fel si cred ca o va lua drept "o gluma".
Am incercat de mai multe ori sa o intreb, dar nu puteam deoarece timiditatea ma cuprindea. Prietenul meu a intrebat-o ce parere are despre mine si ea a zis ca nu ma place dar pe un ton mai nesigur. Ce sa fac ca sa ii spun ca o plac fara sa ma refuze.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu prea ai ce face. Nu poti intra in sufletul unui om cu forta. El alege sa te accepte sau sa te refuze, depinde de cit ii esti de simpatic. Eventual poti doar pregati terenul, facind unele gesturi frumoase fata de ea, adica sa o ajuti cand are nevoie de ceva, sa ii iei aparararea cand sustine ceva si intimpina ostilitati, etc, etc. Inima unui om poate fi cistigata prin asemenea gesturi, dar, cum am zis, in ultima instanta, alegerea ii apartine, si nu ar trebui sa te temi de un refuz, face parte din jocul dragostei.

3 răspunsuri:
| Viitorulapropiat a răspuns:

Ai rabdat trei ani?! Eu zic ca daca ai intreba-o, n-ai avea nimic de pierdut.Ia-o undeva si vorbiti fata in fata, pana la urma nu mai are rost sa rabzi.O intrebi si afli una si buna...Cat despre refuzat..aici e doar alegerea ei.(P.S. incearca sa o scoti la un suc sau intr-un parc).

| NAT0 a răspuns:

Întreb-o, dacă te refuză, consolează-te cu gândul că ai încercat.

| Pisicuta_Valutza_1997 a răspuns:

Intreab-o! Prietenului tau normal ca i-a zis „ nu„ era si normal.Parerea mea e sa te duci si sa o întrebi.