| Elly7890 a întrebat:

De ude stii cand un barbat te insala? raspunsuri complexe.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pur si simplu simti cand esti inselata, putini inseala ca la carte fara sa iti dai seama iar restul se comporta mai ciudat

Răspuns utilizator avertizat
| Razvy112 a răspuns:

Este imposibil sa ne dam noi cu presupusul daca nu iti stim povestea si ce te-a facut sa intrii la banuieli. Eu sunt baiat si iti spun ca niciodata un baiat nu se v-a opri la o singura fata, aici ma refer la aventurile de o zi, o saptamanawinking Rareori intalnesti unul care sa nu te inselewinking

| consilierultau001 a răspuns:

Simplu, nu iti mai da importanta
si te respinge

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Atunci cand se comporta mai rece decat la inceput insa nu poti fi sigura, din cate am vazut eu la baieti se pot purta cu tine excelent si tot sa te insele.

| valentingb a răspuns:

Cand nu se mai comporta firesc. Tu il stii cum se comporta normal, daca incepe sa se comporte straniu, e posibil sa te insele. Un barbat care se oboseste mult cu munca, vine acasa istovit, si isi face sau nu datoria in seara aia. Un barbat care nu prea se oboseste cu munca(cu mintea sau trupul), nu are alt motiv pentru care sa nu isi faca datoria. Iar intervalele de timp inexplicabile, si ele pot presupune o aventura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu mai este la fel de drăgăstos cu tine, se comportă urât, nu te mai alintă, are o atitudine mult mai rece,
http://dli.ro/cum-iti-dai-seama-ca-te-inseala.html
Te pup!

| Rosu_Claudia_1998 a răspuns:

Pai stii daca te inseala dupa cum iti vorbeste, dupa cum se comporta cu tine.

funda? happy

Întrebări similare