| sweeet14 a întrebat:

De un timp iubesc o persoana. el orice ar face se uita la mine dar cel mai naspa e ca nu stiu adevarul sau minciuna. O colega de-a mea l. a intrebat si el a zis ca nucrying nu stiu oare am sanse ma iubeste?

5 răspunsuri:
| BlackAngelOfFire a răspuns:

Du-te la el si intreaba-l ce parerea are lui x i place de tine ex il intrebi pe el daca crede ca un coleg de al tau te place big grin si daca zice da si te incurajeaza sa fi cu el nu te place daca zice nu si spune ca nu te place si insista sa nu fi cu el ai sanse mari in proportie de 86% dar vezi intreaba si tu cu referire la ceva coleg mai dragut ca daca intrebi de unu urat va zice nu din prietenie.

| NatureSelf a răspuns:

Da asi sansa te iubeasca, totul depinde tine, cat poti oferi acestei relatii, si daca chiar iti doresti, demonstreazai si lui asta, te va aprecia.

| traficanta a răspuns:

God intreaba-l ce e asa greu? id/telefon ceva nu ai, al lui? nu trebuie sa-l intrebi, vezi cum decurge conversatia cu el.

| KevinPrinceBoateng27 a răspuns:

Heii sweet14, mai bine vb k el p mess si spune-i, ce simti pentru el, fi sincera si o sa se rezolvewinking

| sweeet14 explică (pentru KevinPrinceBoateng27):

Mersi ...doar ca is mai timida, si mi rusine dar aceea persoana pe care iubesc nu vrea sa aiba prietenesad