Pai n-o iubesc si intre noi n-au fost nimic altceva decat imbratisari. Nu inteleg ce treaba are asta ca nu-mi convine mie de fizicul ei. Pana mea am 1, 90, lat in spate, arat bine... Si normal sa nu-mi convina de ea daca are 1, 65-1, 70 ( nu inaltimea conteaza aici ) si e mai grasa. Daca era mai inalta poate nu se vedeau kg in plus asa dar in cazul de fata zic pas si sa vina urmatoarea plus ca nu vreau nimic serios deocamdata fie ca e ea sau alta. Am avut relatie serioasa 2 ani si ceva si is satul la momentul asta.
Am ajuns sa ies cu ea pentru ca am fost pacalit de tactica aia in care astea cu kg in plus isi arata doar fata si atat si am cazut in plasa ca sa spun asa. Am si intrebat-o "Bai noi iesim dar tu ce vrei de la mine " ( ceva de genul ) ca sa stiu daca vrea o relatie serioasa, o noapte si atat, prietenie cu beneficii etc etc dar ea a zis ca nu stie deocamdata. Plus ca in afara de fizic fata e super ok la comportament si la tot, chiar n-am ce sa-i reprosez la partea asta.
Ma poti ajuta c-o formulare cat de cat ok prin care sa-i zic ca nu vreau nimic de la ea? N-as vrea sa fiu prea brutal
app. Foarte bune raspunsuri
Nu-i de copil ca eu oricum nu vreau o relatie serioasa la momentul asta sub nici o forma. Mi-au ajuns pentru o perioada buna de timp relatiile si tot ce inseamna ele
O prietenie cu beneficii as vrea dar nu cu fata asta ( clar ). Am fost pacalit de tactica aia numita " doar fata in poze ". Daca vedeam ca are kg in plus nu ieseam deloc cu ea
La inceput n-am vazut ca are kg in plus. M-a "fraierit" cu poze in care i se vedea doar fata ( si dupa fata atunci nu parea grasa ). Si nu-i irosesc eu ei timpul pentru ca am intrebat-o ce anume vrea de la mine si ea a zis ca nu stie.
Pai nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu ea si stau acu si ma gandesc cum sa-i zic fara sa fiu prea brutal. Fata e super ok la tot in afara de corp ( kg alea )
Pune si raspunsul unde o faceai proasta fara motiv, nu doar asta cu nefolositor si eronat. Hai sa nu ne cacam pe noi
Pai atunci? Ai ieșit prima data, aia era, a doua oara nu mai ieșeai. Dar tu tot ai zis ca vorbești de ceva timp cu ea ceva ceva e undeva
Am inteles, cât de cât. Prea brutal nu ai cum sa fii, decât dacă ai fi foarte nesimțit. In afara de a fi nesimțit, toate variantele se accepta Acum treaba ei dacă este prea sensibilă. Tu ii spui adevarul și asta contează cel mai mult. Ii spui ca tu îți doresti altceva si in acest moment nici tu nu știi ce îți doresti(sa sune ca ești nesigur) mai bine nu o încurci, așa ca îți doresti sa Terminați cu ieșirile.
Cam atât. Oricum i o spui, o sa fie ok
Am ieșit cu ea prima oara pentru ca am picat în capcana aia cu poze în care se vede doar fata ( atât au și astea mai plinuțe la dispoziție). Prima oara am ieșit am dat o cafea, după mi-a dat ea mie ( fără sa cer si/sau sa apuc sa plătesc eu) și de acolo am continuat cu vorba. Chiar păcat de ea ca am ce sa vorbesc cu ea doar fizicul o strica și peste asta nu trec
Eu vreau asta în general, nu doar de la ea ( prietenie cu beneficii)
Încerc sa ma retrag elegant și fără sa provoc prea multe stricăciuni pentru ca fata nu merita rănită ca e ok
Ea nu ma atrage și nu am zis ca vreau s-o țin pe ea ca prietena cu beneficii pentru ca nu as putea face nimic cu ea. Mi s-a mai spus : "II ștergi o poola și după pleci" dar dacă nu-s atras fizic de ea nu mișc nimic.
Fata e mai mica de statura și are fundul mare ceea ce-mi displace maxim ( plus kg în plus). Adică dacă era sa fie mai înaltă kg alea se mai distribuia pe corp dar asa... Nu, mulțumesc frumos
Într-un fel ai și tu o dreptate a ta. ÎNTR-UN FEL!
Se vede ca ești naiv, ești cu stima de sine scăzută și ai fost respins de vorbești asa. Vorbești ca unul care ar accepta aproape orice de la persoana de lângă.
Nu-s eu în măsura sa ma compar cu el dar cert e ca nu-s urât deloc plus ca lucrez la corpul meu, îs înalt, nu-s scândură, nu-s nici gras... Deci ma întrețin
Am spus cu adevărat totul din inima mea.
Nu știu de unde ai venit cu naiv și ce ai mai spus pe acolo.