Este simplu, gasesti in farmacii, si in aproape toate magazinele, nu trebuie sa iti fie rusine toti se vor bucura sa stie ca cine face sex vrea sa o faca protejat, si daca le iei pentru altcineva la fel nu conteaza, rusine este sa furi si sa dai in cap succes
Si daca esti minor...ce vrei sa faci cu ele? Ca sa citesti o carte(ca la varsta asta, doar atat ar fi bine sa faci, sa studiezi), nu este nevoie sa folosesti prezervativ.
Daca iti este rusine,inseamna ca-ti dai seama ca nu ar trebui sa cumperi asa ceva, deoarece nu-ti este de folos, sau ca ai dori sa faci ceva rau.
Cand o sa fii constient ca un prezervativ, nu este o rusine sa cumperi, de abia atunci inseamna ca esti matur si reponsabil de faptele tale.
Nu puiut,nu asta este problema. Daca esti minor, nu trebuie sa faci sex. Daca vrei sa faci neaparat, este doar treaba ta si nu are de ce sa-ti fie rusine(dar adultii te pot blama), ci doar sa-ti canalizezi gandurile catre scoala si nu spre sex, la varsta cand habar nu ai ce este acesta.
Si apoi, el nu a pomenit nimic despre asa ceva. Poate voia sa faca baloane cu prezervativele.
Oamenii vor sa vanda, se gasesc in farmacii, la cum arata "minorii" din ziua de azi s-ar putea nici sa nu creada ca esti minor, daca nu, gasesti bine mersi la un magazin de cosmetice. Si cum spuneam, oamenii vor sa vanda, nu e un produs pentru care sa-ti ceara buletinul ca nu e nici tigari nici alcool.
Ii bagi unui vanzator pe sub mana10 lei si nu mai are ce comenta, la urma urmei nu mori de la ele, ca tigarile.
Asa bai, si care este relevanta la ce ai spus tu? Ca nu inteleg.
P.S. Sperma se dezvolta si la 12 ani, depinde de la caz al caz.
Tu vb cu mine de parca as fi un "puisor mic si pufos" dar de fapt nici nu stii ce varsta am.
Raspunsul meu era la al tau pentru ca ai zis ca daca e minor poate sa faca sex neprotejat, si nu e asa, ca nu cred ca e atat de mic
Daca ai fi citit mai bine conversatia, ai fi vazut ca raspunsul meu era pentru pietrean, si era sarcasm, pentru ca el zicea ca minorilor nu le trebuie prezervativ.
Ai auzit undeva ca ar fi interzisa vanzarea lor catre minori? Bineinteles ca nu. Deci mergi frumos la magazin/benzinarie/farmacie si cumperi. Nu zice nimeni nimic.
mirel12314 întreabă:
Sergiu_Olar_1990 întreabă: