Asa e traditia bisericeasca. Vine de la un reflector de lumina asa da impresie ca e ceva din cer.
Nu este făcătură, în fiecare an un părinte sau nu știu cine intre într-un loc care are vedere spre cer, atunci el zice nu știu ce rugăciune, stă cu o lumânare în mână și coboară lumina, atunci se aprinde lumânarea și de acolo lumina se trimite în toate orașele de pe pământ... FUNDĂ?
Din IerusalimLumina Sfanta este un miracol al Ortodoxiei care se intampla in fiecare an de Pastele Ortodox la Ierusalim, cand in timpul Vecerniei Mari din Sambata Mare, intre orele 12.30-14.30, deasupra Sfantului Mormant se aprinde Sfanta Lumina, un foc care se pogoara din cer, manifestandu-se diferit in fiecare an si care in primele minute nu arde.Deci eu nu cred ca i facatura.
Pai un preot foarte credincios dintre toti, intra in mormantul in stanca al Domnului si se roaga iar lumanarile se aprind singure... Apoi lumanrea este dusa intr-un loc anume. unde toti preotii pot veni sa ia lumina si pentru Bisericile lor, funditaaa?
NU E FACATURA!, este 100% relitate
La Ierusalim, patriarhul se roaga iar din cer vine o lumina si ii aprinde lumanarea,apoi, preotul imparte la fiecare lumina
Este si controlat, de chibrituri.etc.deci,eu iti garantez ca nu e facatura.
ps:Mare e nesimtirea...tu te uiti unde ai postat ma? la dragoste si sex? ai de viata ta.
xchipershadow0969 întreabă: